16 Ιουλ 2024

Ντόναλντ Τραμπ: Μόνο με άνδρες γύρω του στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών μετά το σάλο για τις γυναίκες φρουρούς


Η πρώτη εμφανής αλλαγή στα μέτρα ασφαλείας για τον υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ μετά την απόπειρα δολοφονίας του

Την πρώτη εμφανή.. αλλαγή στα μέτρα ασφαλείας για τον Ντόναλντ Τραμπ μετά την απόπειρα δολοφονίας του τα ξημερώματα της Κυριακής (ώρα Ελλάδος) στην Πενσυλβάνια διαπίστωσαν χρήστες των social media στην εμφάνιση του υποψήφιου προέδρου των ΗΠΑ στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών.

Όπως φαίνεται σε βίντεο, στην ομάδα ασφαλείας γύρω από τον Τραμπ είναι απόλυτη η απουσία γυναικών καθώς τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ περικύκλωσαν μόνο βλοσυροί άνδρες ασφαλείας.

Είχαν προηγηθεί τα άτυπα λαϊκά δικαστήρια για τη συμπεριφορά και την αντίδραση ορισμένων εκ των γυναικών των Μυστικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ αφού έπεσαν οι πυροβολισμοί με στόχο τον Τραμπ με δράστη τον 20χρονο Τόμας Μάθιου Κρουκς.

Δείτε το βίντεο με την σημερινή εμφάνιση Τραμπ στο συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων


Στο εικονικό εδώλιο των κατηγορουμένων τοποθετούνται όλοι όσοι θα μπορούσαν να έχουν συμβάλει στη γιγαντιαία αποτυχία να προληφθεί η δολοφονική επίθεση, η εστίαση όμως είναι κατ' εξοχήν στις γυναίκες φρουρούς του Τραμπ: Η εικόνα πανικού που παρουσίαζαν μετά από τους πυροβολισμούς θεωρείται ανάρμοστη για σωματοφύλακες ενός πρώην προέδρου των ΗΠΑ. Πολλώ δε μάλλον, όταν ο συγκεκριμένος ενδέχεται να είναι και ο επόμενος πλανητάρχης. Πώς γίνεται να προστατεύουν τη ζωή ενός τόσο υψηλού προσώπου άτομα όπως πχ μια γυναίκα μετρίου αναστήματος, η οποία ήταν καταφανώς πανικόβλητη, σε βαθμό που να μην μπορεί να επαναφέρει το πιστόλι της στη θήκη του; Ή να ρωτά εναγωνίως «τώρα τι κάνουμε; Τι κάνουμε;».




Οι Αμερικανοί ζητούν επί πίνακι και με συνοπτικές διαδικασίες τα κεφάλια των υπευθύνων ασφαλείας του Τραμπ ύστερα από το φιάσκο της Πενσιλβάνια. Ασφαλώς, τα ονόματα των πρακτόρων δεν αποκαλύπτονται, οπότε οι ομοβροντίες πυρών για την αναποτελεσματικότητά τους εξαπολύονται γενικώς προς τις υπηρεσίες -αν και προσωποποιούνται κατά προτίμηση στα θηλυκά μέλη της φρουράς.