27 Ιουλ 2024

Ο Έλον Μασκ αποδομεί με ένα ακόμα βίντεο την Κ.Χάρις: «Επιλέχθηκε γιατί θα είναι η τέλεια μαριονέτα για το βαθύ αμερικανικό κράτος»

 


Ο Έλον Μασκ με ένα ακόμα έξυπνο βίντεο αποδομεί την πιθανή προεδρική υποψήφια των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου Καμάλα Χάρις.

Στο βίντεο αυτό παρωδία, εμφανίζεται υποτίθεται η Καμάλα Χάρις να περιγράφει την υποψηφιότητα της αναγνωρίζοντας με «ειλικρίνεια» πράγματα και καταστάσεις που οι φανατικοί και με παρωπίδες ψηφοφόροι των Δημοκρατικών θα επιχειρήσουν να τα ξεχάσουν για να ψηφίσουν χωρίς τύψεις.

«Είμαι η Καμάλα Χάρις υποψήφια των Δημοκρατικών επειδή επιτέλους αποκαλύφθηκε στο πρόσφατο debate το γήρας του Τζο Μπάιντεν.

Σε ευχαριστώ Τζο!

Επιλέχθηκα γιατί είμαι το μέγιστο της διαφορετικότητας, είμαι και γυναίκα και μαύρη, έτσι ώστε αν κριτικάρετε οτιδήποτε πω, θα είστε και σεξιστής και ρατσιστής.

Μπορεί να μην ξέρω πως να ηγούμαι μίας χώρας αλλά αυτό είναι καλό άμα είσαι μαριονέτα του βαθέως κράτους.

Ήμουν για τέσσερα χρόνια υπό την επίβλεψη της απόλυτης μαριονέτας του βαθέως κράτους του Τζο Μπάιντεν.

Ο Τζο Μπάιντεν μου δίδαξε τον πρώτο κανόνα που είναι να κρύβεις την ανικανότητα σου.

Συγκεντρώνω ασήμαντα πράγματα και τα συζητάω σαν να είναι σημαντικά και πιστεύω ότι η εξερεύνηση της σημασίας του ασήμαντου είναι από μόνη της σημαντική!»

Στη συνέχεια το βίντεο αναφέρεται σε άλλα «μαργαριτάρια» που εκτόξευσε η Καμάλα Χάρις στην εξωτερική πολιτική όταν είπε ότι «η συμμαχία με την Βόρεια Κορέα είναι απαραίτητη»!

Το βίντεο καταλήγει λέγοντας πως «αν νομίζετε ότι οι ΗΠΑ τα τελευταία τέσσερα χρόνια πήγαν… σκ@τ@, δεν έχετε δει τίποτα ακόμα».

Τα αμερικανικά ΜΜΕ θα κάνουν ότι μπορούν για να «κρύψουν» αυτές τις πλευρές της Καμάλα Χάρις και αυτός είναι ο λόγος που ο Έλον Μασκ φροντίζει να τις αποκαλύψει.

Γνωρίζει πως το Twitter εδώ και χρόνια είναι πολύ πιο ισχυρό από όλα τα παραδοσιακά ΜΜΕ.