Η απόπειρα δολοφονίας κατά του N.Tραμπ, από τον Τόμας Μάθιου Κρουκς συγκλόνισε τις ΗΠΑ αλλά όλοι πλέον αναρωτιούνται ποιος θα είναι ο επόμενος στόχος μετά τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο, τον πρωθυπουργό της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο αλλά και τον Ούγγρο πρωθυπουργό Βίκτορ Όρμπαν, ο οποίος είχε ένα περίεργο τροχαίο στο οποίο σκοτώθηκε και ένας άνδρας της προσωπικής του φρουράς.
Σε αυτές τις απόπειρες θα πρέπει να προστεθούν και οι πολλές προσπάθειες δολοφονίας του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν από τους Ουκρανούς, ο οποίος ανήκει στην άλλη πλευρά του «λόφου» αλλά κατά κάποιο τρόπο συσχετίζεται με τους τρεις προαναφερθέντες.
Όλοι αυτοί οι ηγέτες και τα σπουδαία πολιτικά πρόσωπα είχαν ένα κοινό: Ήταν ενάντιοι στην παγκόσμια «Woke» ατζέντα, που έχει ή τείνει να επιβληθεί σε όλο τον πλανήτη.
Μία ατζέντα που θέλει να καταργήσει θρησκείες, έθνη, τον θεσμό της οικογένειας, φύλα και παραδοσιακές σχέσεις και γενικότερα οποιαδήποτε παραδοσιακή αξία υπάρχει από την εποχή που οι άνθρωποι άρχισαν να αντιλαμβάνονται συνειδησιακά τους εαυτούς τους.
Έτσι λοιπόν εύλογα όλοι απορούν ποιος θα είναι ο επόμενος στόχος.
Καθίσταται σαφές ότι αυτή η περίεργη διεθνιστική τάξη που έχει επιβάλει αυτή την ατζέντα μέσω των ΜΜΕ, της εκπαίδευσης αλλά και του εκάστοτε εθνικού ποινικού και αστικού κώδικα θεωρεί «κόκκινο πανί» όσους ηγέτες αντιστέκονται και τους έχει στοχοποιήσει.
Σήμερα ήταν η απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ από τον 20χρονο Τόμας Μάθιου Κρουκς στην οποία είναι πιθανό οι δράστες ή τουλάχιστον οι συνεργάτες να ήταν δύο.
Ο Τόμας Κρουκς υποτίθεται ότι ήταν μέλος των Ρεπουμπλικανών αλλά το πιο πιθανό είναι ότι είχε εγγραφεί στο κόμμα για να μπορέσει να συμμετάσχει απαρατήρητος τη συγκέντρωση και να πλησιάσει σε κοντινή απόσταση από εκεί που θα μιλούσε ο Ντόναλντ Τραμπ.
Ο ένοπλος άνοιξε πυρ με τουφέκι από την οροφή κτιρίου περίπου 300 μέτρα μακριά από την εξέδρα όπου μιλούσε ο Τραμπ.
Μια ομάδα ελεύθερων σκοπευτών των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ σκότωσε αμέσως τον ένοπλο.
Οι αμερικανικές αρχές αναφέρουν ότι «Δεν θεωρούμε απολύτως δεδομένο ότι επρόκειτο για επίθεση μοναχικού λύκου».
Θεωρούν λοιπόν ότι υπήρχε και δεύτερο άτομο εμπλεκόμενο στην απόπειρα δολοφονίας.
Πυροβολισμούς δέχθηκε στις 15 Μαΐου και ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίκο, κατόπιν συνεδρίασης της κυβέρνησης και μάλιστα μέρα μεσημέρι, από έναν 71χρονο άνδρα, τον Juraj Cintula.
O πρωθυπουργός της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και παρέμεινε για πολλές οι μέρες και ανέλαβε εκ νέου τα πρωθυπουργικά του καθήκοντα στις 8 Ιουλίου.
Ο Σλοβάκος πρωθυπουργός ήταν ενάντια στην παροχή στρατιωτικής και οικονομικής βοήθειας στην Ουκρανία και θεωρούσε ότι η Δύση οδηγεί τον πλανήτη σε έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο με τη Ρωσία.
Ο Υπουργός Εσωτερικών, Μάτους Σουτάι Έστοκ, δήλωσε ότι «ο ύποπτος ήταν οργισμένος με την πολιτική της κυβέρνησης για την Ουκρανία» καθώς η κυβέρνηση του Φίτσο διέκοψε την επίσημη στρατιωτική υποστήριξη προς την Ουκρανία και ακολούθησε μια φιλειρηνική στάση στη σύγκρουση, σε αντίθεση με τους περισσότερους ευρωπαϊκούς ηγέτες.
Σύμφωνα με την κυβέρνηση, ο ύποπτος ριζοσπαστικοποιήθηκε μετά την εκλογική νίκη του συμμάχου του Φίτσο, Πέτερ Πελεγκρίνι, στις προεδρικές εκλογές της χώρας και εξέφρασε στην αστυνομία τη δυσαρέσκειά του για τις αλλαγές που έγιναν στη δικαιοσύνη και στα δημόσια ΜΜΕ, τις οποίες κρίνει αρνητικά και η αντιπολίτευση και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Περίεργο όμως περιστατικό που απείλησε την ζωή του, συνέβη και στον Ούγγρο πρωθυπουργό Βίκτορ Όρμπαν.
Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, η αυτοκινητοπομπή του αρχηγού της ουγγρικής κυβέρνησης εμβολίστηκε από ένα αυτοκίνητο στις 25 Ιουνίου.
Το αυτοκίνητο χτύπησε τη μοτοσικλέτα της συνοδείας με συνέπεια να σκοτωθεί ο αστυνομικός του Β.Ορμπάν ενώ ένας ακόμη τραυματίστηκε σοβαρά.
To τροχαίο συνέβη στη Στουτγάρδη στο δρόμο για το αεροδρόμιο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μια 69χρονη οδηγός έπεσε με το αυτοκίνητο της σε μια διασταύρωση τη στιγμή που περνούσε η αυτοκινητοπομπή του Ούγγρου πρωθυπουργού.
Όπως έγινε γνωστό, ο ίδιος ο Όρμπαν δεν τραυματίστηκε. Το αυτοκίνητό του επίσης δεν υπέστη ζημιές.
Οι Ρώσοι πάντως θεωρούν ότι δεν ήταν ένα απλό τροχαίο αλλά προσπάθεια απόπειρα δολοφονίας η οποία συγκαλύφτηκε κάτω από το «μανδύα» του δυστυχήματος.
Όπως και να έχει, όλοι προσπαθούν να εντοπίσω ποιος θα είναι επόμενος στόχος.
Στο ζήτημα της απόπειρας του Ν.Τραμπ θα πρέπει να σημειωθεί το εξής: Ο συγκεκριμένος πρώην πρόεδρος θεωρείται μία ανεξάρτητη προσωπικότητα που δεν δέχεται επιρροές από το λεγόμενο «βαθύ κράτος».
Αυτό ακριβώς συνέβαινε και με τον αείμνηστο Αμερικανό πρόεδρο Ρόναλντ Ρήγκαν, ο οποίος και αυτός έπεσε θύμα απόπειρας δολοφονίας.
Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 30 Μαρτίου του 1981, μόλις 69 μέρες αφού ανέλαβε τα καθήκοντα του ως ο 40ός πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Ρόναλντ Ρήγκαν έφευγε από μία ομιλία του στο Washington Hilton Hotel στην Ουάσινγκτον.
Τότε έπεσαν πυροβολισμοί καθώς ο πρόεδρος εισερχόταν στην προεδρική λιμουζίνα.
Ο Ρήγκαν χτυπήθηκε στον θώρακα και στο χέρι. Είχε διάτρηση στον πνεύμονα και σοβαρές εσωτερικές αιμορραγίες.
Δέχθηκε ιατρική περίθαλψη γρήγορα. Δεν έγιναν επίσημες μεταφορές προεδρικής ισχύος, αλλά πάραυτα ο υπουργός της προεδρίας της κυβέρνησης Alexander Haig δήλωσε ότι αυτός ήταν υπεύθυνος της κατάστασης, ενώ ο αντιπρόεδρος Τζορτζ Χέρμπερτ Ουώκερ Μπους επέστρεφε στην Ουάσινγκτον.
Όπως γίνεται κατανοητό υπάρχει κάτι ενοχλεί πάρα πολύ μία διεθνιστική τάξη που δεν έχει προσδιοριστεί επακριβώς από ποιους αποτελείται, όταν πρόκειται για ηγέτες έχουν ανεξάρτητη και κυρίως πατριωτική πολιτική νοοτροπία.
pronews.gr