19 Αυγ 2024

Η αλαζονεία της κυβέρνησης έχει περάσει σε άλλο επίπεδο! – Δε μπαίνουν καν στη διαδικασία να συνεννοηθούν, πριν κάνουν δηλώσεις!!!- Αδιαφορούν αν εκτίθενται… Παίζουν με τον πόνο των πολιτών!

 

Η δήλωσή του Κυριάκου Μητσοτάκη,  ότι μόνο «λίγοι συμπολίτες μας» επλήγησαν από τη φωτιά στο Βαρνάβα που έφτασε να καίει το Χαλάνδρι και να απειλεί τα Βριλήσσια θα μείνει στην ιστορία και σχολιάζεται από εχθές, από αρκετούς έγκριτους.. δημοσιογράφους,οι οποίοι δεν είναι στη λίστα Πέτσα!

Στην Πολιτική Προστασία Μητσοτάκης και Κασσελάκης- Ενημερώθηκαν για τις... | Πολιτική Ειδήσεις
Ασφαλώς και θα μείνει στη μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας η διαπίστωσή του αυτή,  πως μόνο «λίγοι συμπολίτες μας» επλήγησαν από την πυρκαγιά που ξεκίνησε από τον Βαρνάβα και κατέκαψε την Αττική, έφτασε μέχρι το Χαλάνδρι και τα Βριλήσσια.

Δήλωση Τριαντόπουλου στην ΕΡΤ

Και να που του ήρθε η σφαλιάρα από…τον υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης Χρήστο Τριαντόπουλο, ο οποίος μίλησε σήμερα στην ΕΡΤ για τις αυτοψίες στις περιοχές που επλήγησαν από τις φωτιές στην Αττική και για την πλατφόρμα αρωγής.

«Εκατοντάδες σπίτια ακατάλληλα για χρήση μετά τις πυρκαγιές στην Αττική» ανέφερε ο Χρήστος Τριαντόπουλος.

Τελικά είναι λίγοι οι συμπολίτες που έπαθαν ζημιά όπως ανέφερε ο πρωθυπουργός ή είναι εκατοντάδες;

Κάποια στιγμή συν εννοηθείτε παιδιά για να γνωρίζουμε και εμείς τι πιστεύετε, γιατί την αλήθεια την γνωρίζουμε!;

Όπως γνωρίζουμε και το παραμύθι της αρωγής,  αφού στις επιχειρήσεις της Μαγνησίας που πνίγηκαν από τον Daniel,  δόθηκε το αρχικό ποσό των 4.000€ και έκτοτε, εδώ και 11 μήνες – εξαφανιστήκατε… παρότι οι επαγγελματίες που έχουν πάθει ζημιά δεκάδων χιλιάδων ευρώ, έχουν καταθέσει όλα τα δικαιολογητικά με πλήρεις φακέλους προς εξέταση.