21 Αυγ 2024

Απάντηση Βούλγαρη για ανυπόστατα δημοσιεύματα για το γήπεδο της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

 

Με ανάρτησή του στα social media, ο Σύμβουλος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταμάτης Βούλγαρης, απάντησε στα ανυπόστατα δημοσιεύματα που αφορούν το γήπεδο της Ένωσης και τη χρήση του από την εθνική ομάδα.

Στην ανάρτησή του αναφέρει:

«MONO FAKE NEWS!
O Pantelis Perivolaris θεωρεί ότι του έριξα λάσπη με προηγούμενη ανάρτηση που έκανα για το ρεπορτάζ του και θέλησε να με βγάλει στη… σέντρα μέσω της ιστοσελίδας Sportday.gr.

Δυστυχώς για τον συγκεκριμένο κύριο που δηλώνει και δημοσιογράφος, αυτά που δήλωσε ο κ. Γκαγκάτσης στην εκπομπή του κ. Θωμαΐδη, επιβεβαιώνουν όλα όσα είχα αναφέρει!
Καλό θα ήταν λοιπόν να καθίσει ξανά στα θρανία για να μάθει τη σωστή χρήση της ελληνικής γλώσσας και μαθηματικά επιπέδου ΣΤ’ Δημοτικού!

Στο δικό του κείμενο στις 25/7/2024 έγραφε για 730.000 €! Τώρα επικαλούμενος τις δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΟ μου κάνει υποδείξεις για τις… 300.000 € που επικαλέστηκε ο κ. Γκαγκάτσης για το συνολικό κόστος των δύο αγώνων, συμπεριλαμβανομένων και άλλων «υπηρεσιών».

Αρχικά υπάρχει μία διαφορά μόλις… 430.000 € για το τρίτο ματς, αλλά έλα μωρέ τώρα, ποιος ασχολείται με αυτές τις… λεπτομέρειες!

Ακόμα όμως και αν πολλαπλασιάσεις το κόστος των 243.380 € που παρουσιάζει η Sportday και ο κ. Περιβολάρης επί δύο αγώνων (αν αφαιρέσουμε δηλαδή το παιχνίδι με την Αγγλία που θα γίνει στο ΟΑΚΑ), το κόστος ανέρχεται στα 486.760 €. Δηλαδή μείον 186.760 € από αυτό που επικαλούνται!
Αλλά ας πάμε στην ουσία. Το ενοίκιο για τη διεξαγωγή του αγώνα, όπως παραδέχθηκε δημόσια ο κ. Γκαγκάτσης, ήταν 60.000 ευρώ ανά παιχνίδι και 20.000 ευρώ για κάθε προπόνηση (την οποία θα μπορούσε η ΕΠΟ να την κάνει αλλού για να μην τη χρεωθεί)! 60.000 ευρώ για το παιχνίδι και όχι για το parking!

Τα υπόλοιπα κόστη -το επαναλαμβάνω- δηλαδή: security, εστίαση, φιλοξενία – διαμονή Αξιωματούχων, μετακινήσεις, logstics, δεν τα γλιτώνεις όπου και αν παίξεις!

Και επειδή εδώ τελειώνει η πλάκα, σας προκαλώ λοιπόν και εσένα και τη Sportday να μου κάνετε μήνυση και αγωγή και να καλέσετε και τον Πρόεδρο της ΕΠΟ για μάρτυρα

ΥΓ: Το σαπούνι θα το χρειαστείς πριν ξαναπιάσεις στο στόμα σου τόσο την ΑΕΚ, όσο και εμένα!»