31 Αυγ 2024

Δεν θελουν να τους ασκουν κριτικη....Μονο λιβανισμα

 

Όποιος ασκεί κριτική στον υπουργό Υγείας αποσκοπεί «να ρίξει την κυβέρνηση»!

Μπορεί ο ισχυρισμός να φαίνεται εξωφρενικός (πιθανόν και παρανοϊκός υπό την ετυμολογική σημασία του όρου), όμως προέρχεται από τον ίδιο τον υπουργό Υγείας και διατυπώθηκε δημοσίως.

«Μπορεί να θέλουν κάποιοι να ρίξουν την κυβέρνηση, δημοκρατία έχουμε, αλλά την Υγεία και τα πραγματικά της προβλήματα πρέπει να τα αφήσουμε απ ‘ έξω, διότι εδώ κρίνονται ζωές» σχολίασε ο Αδωνις Γεωργιάδης στο λογαριασμό του στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter), υποστηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο πως ο όμιλος του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει ως στόχο να ρίξει την κυβέρνηση μέσω των ρεπορτάζ για τα προβλήματα στην υγεία!

Να σημειώσουμε πως το επίμαχο ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και αναφερόταν στον χρόνο αναμονής στα Επείγοντα, με μια γυναίκα να αναφέρει πως περίμενε δύο ώρες για να εξεταστεί.

Δεν αποκλείουμε ο υπουργός να προσφύγει εντός των ημερών στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και να ζητήσει τη δίωξη της συγκεκριμένης γυναίκας για απόπειρα αποσταθεροποίησης του πολιτεύματος και δολιοφθορά των υπηρεσιών υγείας, η οποία θέτει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των Ελλήνων πολιτών, την οποία ως γνωστόν διαφυλάττει ως Κέρβερος ο Άδωνις Γεωργιάδης…

https://ygeianet.gr/