25 Σεπ 2024

Νέα περιστατικά βίας ανηλίκων: Ξύρισαν με φαλτσέτα 12χρονο σε σχολείο στην Αργολίδα - Ραντεβού για ξύλο στη Μεταμόρφωση

 


Μέσα στο σχολείο έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis, το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που συγκλονίζει την Αργολίδα.

Το γυμνάσιο, όπου φοιτά, ο 12χρονος έχει κοινή αυλή με το Λύκειο, που φοιτούν οι δύο 17χρονοι δράστες.

Ο 12χρονος μαθητής της πρώτης τάξης του Γυμνασίου, την ώρα που έκανε διάλειμμα, πήγε προς το κυλικείο. Εκεί συνάντησε δύο 17χρονους, οι οποίοι στην αρχή των απείλησαν με φαλτσέτα, την οποία κρατούσε ο ένας από τους δύο και στη συνέχεια του ξύρισαν το μουστάκι, αφού του έκλεψαν το ποσό των 2 ευρώ που είχε στην τσέπη.

Τα δύο αγόρια επέστρεψαν στο Λύκειο μετά το χτύπημα του κουδουνιού.

Ο 12χρονος όταν πήγε στο σπίτι του ανέφερε το περιστατικό στους γονείς του, οι οποίοι έκαναν καταγγελία.

Οι αρχές συνέλαβαν τόσο τους δύο δράστες όσο και τους γονείς αυτών για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Νέο περιστατικό βίας ανηλίκων στη Μεταμόρφωση

Δύο έφηβοι έδωσαν ραντεβού προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους. Συναντήθηκαν στην συμβολή των οδών Πάρνηθος και λεωφόρο Τατοΐου στην Μεταμόρφωση. Εκεί ο δεκαεξάχρονος δέχτηκε άγρια χτυπήματα στο κεφάλι και τα πλευρά από τον άλλον.

Μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, ενώ μαζί με τον πατέρα του πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα και κατήγγειλαν το περιστατικό.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο ΕΠΑΛ Νέας Φιλαδέλφειας ,όπου φοιτά ο κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό και τον συνέλαβαν. Στο πλαίσιο του αυτοφώρου αναζητούνται οι γονείς του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Με προφορική εντολή εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος.