10 Σεπ 2024

Έφυγε τελείως από την Αθήνα, άφησε τον σύζυγο του, Τάιλερ μόνο του

Σύμφωνα με πληροφορίες του καναλιού MEGA ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται στις Σπέτσες αυτή την στιγμή, μόνος του χωρίς τον σύζυγο του Τάιλερ – Ο πατέρας του βρίσκεται στο πλευρό του..

Ο Στέφανος Κασσελάκης ετοιμάζεται να ανακοινώσει δικό του κόμμα – Αυτή την στιγμή βρίσκεται στις Σπέτσες με τον πατέρα του και σχεδιάζει τα επόμενα βήματα του που θα φέρουν πολιτική αναταραχή στην Ελλάδα





Τηλέφωνα δεν σηκώνει, άνθρωπο δεν θέλει να βλέπει και φαίνεται πως ο Στέφανος Κασσελάκης φέρει βαρέως πως δεν τον θέλει κανείς στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την αποδοχή της πρότασης μομφής από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής.



Σύμφωνα με το MEGA, ο… αγνοούμενος έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εντοπίστηκε στις Σπέτσες, όπου μελετάει τις επόμενες κινήσεις του.





Ποιες θα είναι αυτές; Από το να προσπαθήσει εκ νέου να αναλάβει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ (δύσκολο να τα καταφέρει) μέχρι να κάνει νέο κόμμα, με το περιβάλλον του να δηλώνει πως «είναι απόλυτα έτοιμος για το επόμενο βήμα».


Το εντυπωσιακό σπίτι του Κασσελάκη στις Σπέτσες: Παραδοσιακό, πέτρινο με μπλε παράθυρα και θέα στη θάλασσα

Ο ίδιος ο Κασελάκης είπε ότι έχει πολλές μνήμες ως παιδί στο συγκεκριμένο σπίτι αφού οι γονείς του το αγόρασαν όταν εκείνος ήταν 7 μηνών.


Το σπίτι είναι πέτρινο με μπλε ξύλινα παράθυρα.



Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο σπίτι το εσωτερικό του οποίου είναι πάνω από 200 τ.μ., όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας ενώ πρόσθεσε ότι ο κάτω χώρος είναι η σαλονοτραπεζαρία, η κουζίνα και ένα γυμναστήριο.


Το τεράστιο τζάκι, η εσωτερική ξύλινη σκάλα και το άνετο σαλόνι δεσπόζουν στον χώρο.

“Το περίμενα πιο minimal. Ο ίδιος το έχει κρατήσει στο παλιό στιλ και αυτό μου άρεσε” τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας. “Έχει προσθέσει καινούργια κομμάτια ωστόσο είναι ένα παραδοσιακό παλιό σπίτι μεγάλης αξίας” πρόσθεσε.
https://www.press-gr.com/2024/09/blog-post_560.html