18 Σεπ 2024

Ο Super Mario υποδέχεται τον Super Martial ....«Ο μάγος έρχεται»

 Η «βόμβα» του Super Mario έσκασε και ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ ετοιμάζεται να υποδεχτεί απόψε, την ημέρα των γενεθλίων του, τον Γάλλο ποδοσφαιριστή Αντονί Μαρσιάλ κάνοντας ο ίδιος ένα μεγάλο δώρο στην ομάδα και τους φιλάθλους της. Ο διεθνής παίκτης θα καταφθάσει στις 20:40, στο αεροδρόμιο.. «Ελευθέριος Βενιζέλος», με ιδιωτική πτήση τζετ και αφού υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το συμβόλαιο του με την «Ένωση».

Πρόκειται για τη σημαντικότερη μεταγραφή στην Ιστορία της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ αφού ο έμπειρος άσος πρόκειται να εισπράξει περισσότερα από 10.000.000 ευρώ για τρία χρόνια, με τον Μάριο Ηλιόπουλο να έχει αποφασίσει να σπάσει κάθε ρεκόρ.

«Ο μάγος έρχεται» γράφει η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας και ο κόσμος της ΑΕΚ δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του για την σπουδαία κίνηση – ματ του ιδιοκτήτη της «Ένωσης», ετοιμάζοντας μια θερμή υποδοχή για τον Super Martial.

Σημειώνεται ότι με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μαρσιάλ είχε 317 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 90 γκολ, ένα έχει κατακτήσει ένα Europa League, ένα FA Cup, δύο Λιγκ Καπ Αγγλίας και ένα Nations League με την εθνική Γαλλίας, με την οποία μετράει 30 εμφανίσεις.