15 Οκτ 2024

Συνελήφθη με ροζ κοκαΐνη ο άνδρας που πυροβόλησε τον Πάνο Καλλίτση το 2016

 Ο 50χρονος άνδρας, που το 2016 είχε πυροβολήσει τον γνωστό κομμωτή Πάνο Καλλίτση κατά τη διάρκεια απόπειρας ληστείας, βρίσκεται ξανά αντιμέτωπος με τις Αρχές, αυτή τη φορά για υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Η σύλληψή του, μαζί με.. ακόμη δύο άτομα, έγινε πρόσφατα, λίγα μόλις χρόνια μετά την αποφυλάκισή του υπό όρους το 2022.

Η επίθεση κατά του Πάνου Καλλίτση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο όταν ο δράστης, με συνεργό του, προσπάθησε να ληστέψει τον κομμωτή και τη σύζυγό του την ώρα που επέστρεφαν στο σπίτι τους στον Λυκαβηττό. Μετά από πολύχρονη δικαστική διαδικασία, ο δράστης καταδικάστηκε σε πολυετή φυλάκιση, όμως, παρά την καταδίκη του, φαίνεται πως δεν άφησε πίσω του το έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ., η σύλληψή του ήρθε μετά από αναφορές ότι ο 50χρονος εμπλεκόταν στη διακίνηση ναρκωτικών σε νυχτερινά καταστήματα της Πάτρας. Οι Αρχές παρακολούθησαν τις κινήσεις του, ενώ έπειτα από έρευνα εντόπισαν αρχικά έναν 41χρονο άνδρα, ο οποίος είχε αγοράσει μικροποσότητα κοκαΐνης και κάνναβης από τον δράστη για 70 ευρώ.

Στη συνέχεια, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 50χρονου έξω από την οικία του.