22 Οκτ 2024

Ο αστυνομικός πρώην σύζυγος της Έλενας Ράπτη παντρεύτηκε τον… κλώνο της-- Ψηλά τα... χέρια

 Ο «ωραίος σωματοφύλακας» και πρώην σύζυγος της Έλενας Ράπτη παντρεύτηκε ξανά, κι αυτή τη φορά με κουμπάρους Συριζαίους…

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Ο αστυνομικός Κίμων Μπάλλας, δύο χρόνια μετά τον γάμο της πρώην του, υφυπουργού Τουρισμού σήμερα, και σχεδόν τέσσερα από το διαζύγιό τους, αποφάσισε και εκείνος να νοικοκυρευτεί, ακριβώς όπως έκανε και η Έλενα Ράπτη μόλις έληξε o σύντομος γάμος τους. Έτσι, με την εκλεκτή της καρδιάς του Χρύσα Παπαντωνίου έβαλαν βέρα στο δεξί, προχθές, στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα, με κουμπάρους τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μαρίνα Κοντοτόλη και τον πρώην υπουργό Γιάννη Ραγκούση.

Ο Κίμων, από την πρώτη σύζυγο, τη δεξιά βουλευτή και υφυπουργό, πέρασε αυτόματα στην άλλη όχθη, κάνοντας κουμπάρους από τον ΣΥΡΙΖΑ. Στο μόνο που έμεινε πιστός ο γαμπρός είναι το γούστο του στις νύφες, αφού και η νέα σύζυγός του είναι «καρμπόν» η… Ράπτη! Ξανθιά, ψηλή, λεπτή, με αναλογίες μοντέλου και η Χρύσα.

Να θυμίσουμε ότι ο Μπάλλας και η Ράπτη παντρεύτηκαν το 2019 κάτω από άκρα μυστικότητα! Εκείνος ήταν μέλος της προσωπικής της ασφάλειας και έτσι, μυστικά όπως παντρεύτηκαν, το ίδιο κρυφά και πολύ γρήγορα, με συνοπτικές διαδικασίες, χώρισαν στα τέλη του 2021.

Ο αστυνόμος Α’, πρώην μέλος της προσωπικής φρουράς του Προκόπη Παυλόπουλου και μετέπειτα της βουλευτού Θεσσαλονίκης, με καταγωγή από τα Τρίκαλα, μεγαλωμένος σε πολύτεκνη οικογένεια, με χόμπι την ξυλογλυπτική και τις αγιογραφίες, βαθιά θρησκευόμενος και με φιλανθρωπική δράση, δεν έκατσε να σκάσει μετά το διαζύγιο και έτσι στο πρόσωπο της όμορφης νηπιαγωγού, που ασχολείται και με τη μόδα, βρήκε το νέο λιμάνι της καρδιάς του! Οι νεόνυμφοι, μάλιστα, στη γαμήλια τελετή χόρεψαν το «Τόσα καλοκαίρια», στέλνοντας μήνυμα σε όλους ότι ο ένας περίμενε να συναντήσει τον άλλον… τόσα καλοκαίρια!

 

Κουμπάροι, όπως προαναφέραμε, ήταν η Μαρίνα Κοντοτόλη, συντοπίτισσα του γαμπρού, η οποία, μαζί με τον σύντροφό της, πρώην υπουργό και βουλευτή Γιάννη Ραγκούση άλλαξαν τα στέφανα.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση σε ξενοδοχείο των Τρικάλων, όπου η Μαρίνα Κοντοτόλη έσυρε τον πρώτο χορό, χορεύοντας καλύτερα από επαγγελματίας μαζί με τον γαμπρό «Τα παιδιά της Σαμαρίνας, ωρέ παιδιά καημένα…»με τη μοναχοκόρη της και τον Ραγκούση να την καμαρώνουν!

Πηγή: Εφημερίδα Espresso