1 Οκτ 2024

«Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα»

 

Τη γνωστή παροιμία «είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα» μας θύμισαν οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη στον τηλεοπτικό σταθμό Action, όπου βρέθηκε να σχολιάζει τους υποψηφίους  για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εμένα δεν μου αρέσει ο Κασσελάκης; Είναι φανταστικός, stand up comedian μεγάλος» σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «φαντάζεσαι τον Κασσελάκη πρωθυπουργό;».

Μάλιστα, όταν οι δημοσιογράφοι παρατήρησαν ότι διακωμωδεί τους αντιπάλους του, ο Γεωρδιάδης υποστήριξε «δεν διακωμωδώ, διαπιστώνω. Να το πω ανάποδα, φαντάζεστε τον Πολάκη πρωθυπουργό; Να είμαστε όλοι στα γκούλαγκ, δεν το φαντάζομαι».

Βέβαια, ουδείς φανταζόταν κάποτε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης από τις τηλεπωλήσεις και τα νανογιλέκα, θα βρισκόταν ξαφνικά στη θέση του υπουργού Υγείας, με έτοιμο σχέδιο για την εξόντωση του ΕΣΥ. Ούτε βέβαια περνούσε από το μυαλό κανενός ότι από υβριστής της Νέας Δημοκρατίας και του Μητσοτάκη, μέσα σε μια βραδιά, θα γινόταν «αυλικός» του. Το καλύτερο ωστόσο stand up comedy είναι όταν ο Γεωργιάδης ισχυρίζεται με θράσος ότι ποτέ δεν έβρισε τον Μητσοτάκη και το κόμμα του, παρά τα άπειρα βίντεο που κυκλοφορούν μέχρι σήμερα και τον διαψεύδουν πανηγυρικά.

Ποιος Κασσελάκης; Ο Άδωνις είναι άρχοντας της κωμωδίας. Ή ακόμα καλύτερα, της ιλαροτραγωδίας…

https://www.newsbreak.gr/