25 Οκτ 2024

Απευθείας ανάθεση – σκάνδαλο από την Γενική Γραμματέα Αντιεγκληματικής Πολιτικής Δήμητρα Λυγούρα σε εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων, για υποτιθέμενα έργα, τα οποία εκτελούνται έτσι κι αλλιώς από τα μόνιμα στελέχη του Υπουργείου!

 

Η μάστιγα των «απ΄ευθείας»  αναθέσεων στο ελληνικό δημόσιο αποτελεί μόνιμη πρακτική σε όλα τα Υπουργεία και σε όλους του δημόσιους οργανισμούς.

Με νομότυπο τρόπο,

αλλά με περίσσια ανηθικότητα, βλέπουμε το ΔΙΑΥΓΕΙΑ να έχει γεμίσει με την άθλια τακτική των κυβερνητικών αξιωματούχων να κατασπαταλούν το υστέρημα του λαού για αγορά υπηρεσιών δήθεν αναγκαίων για τη λειτουργία των οργανισμών.

Στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σας παρουσιάζουμε απ΄ευθείας ανάθεση 35.000 ευρώ για 4 μήνες, πού υπέγραψε η αποτυχημένη πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Δήμητρα Λυγούρα, σε εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων, για υποτιθέμενα έργα, τα οποία εκτελούνται έτσι κι αλλιώς από τα μόνιμα στελέχη του Υπουργείου.

Η εν λόγω Γραμματέας αποτελεί προσωπική επιλογή του Κ. Μητσοτάκη, την οποία παρά την πασιφανέστατη ανεπάρκειά της, την μετέθεσε ως Γ.Γ. στο Υπουργείο Μετανάστευσης, προφανώς για να συνεχίσει εκεί το θεάρεστο έργο των απ΄ευθείας αναθέσεων!

https://radar.gr/