10 Οκτ 2024

Δείτε πόσο… σκληρά εργάζεται ο Άδωνις Γεωργιάδης για την Υγεία!

 

Την ώρα που η δημόσια Υγεία βρίσκεται υπό κατάρρευση και τα νοσηλευτικά ιδρύματα ανά την επικράτεια πλήττονται από υποστελέχωση με τραγικές ελλείψεις και ετοιμόρροπες υποδομές, ο Άδωνις Γεωργιάδης εργάζεται σκληρά, για να….χτίσει το κορμί του!

Μπορεί να έχει αφήσει τους Έλληνες στην τύχη τους, παρουσιάζοντας μία δική του εικόνα για το Εθνικό Σύστημα Υγείας, κατά την οποία παραβλέπει τις ατελείωτες ουρές αναμονής στις εφημερίες, τα ταβάνια που υποχωρούν στα νοσοκομεία και τις διαδοχικές παραιτήσεις εργαζομένων, όμως ο υπουργός χύνει ιδρώτα, ώστε να γίνει…fit και μετά να μπορεί απρόσκοπτα να ασχοληθεί με τους….πολίτες -ή και όχι.

Ο Άδωνις πήγε χθες το απόγευμα για γυμναστική και -προφανώς- δεν έλειψαν τα επικοινωνιακά παιχνίδια, με το Tiktok και το Intagram να παίρνουν «φωτιά». Ο υπουργός, που επιμένει να κοροϊδεύει τους Έλληνες μέσα στη μούρη τους, εμφανίστηκε με αθλητικό μπλουζάκι, στο πλευρό της personal trainer του.

«Όσο η υγεία του υπουργού είναι στα χέρια μου, η υγεία του κράτους είναι στα καλύτερα χέρια», αναφέρει η γυμνάστρια, ενώ στη συνέχεια ρωτά τον…αθλητή της αν συμφωνεί, με τον ίδιο να απαντά: «Απολύτως!».