9 Οκτ 2024

Βόμβες Elon Musk σε Tucker Carlson> Αν κερδίσει ο Trump, ο Gates και ο Hoffman τρέμουν ότι θα αποκαλυφθεί η σχέση τους με τον Jeffery Epstein

 

Ο Elon Musk ισχυρίστηκε ότι δισεκατομμυριούχοι όπως ο Bill Gates φοβούνται μια νίκη του Donald Trump στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ επειδή θα οδηγούσε στην αποκάλυψη των ονομάτων των όσων σχετίστηκαν με τους Sean Diddy Combs και τον Jeffrey Epstein.

Από την Germania Rodriguez Poleo/DailyMail.com

Ο 50χρονος Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, έκανε τους ισχυρισμούς σε μια συνέντευξη με τον Tucker Carlson στην εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης X που ανήκει στον Musk. «Νομίζω ότι μέρος του γιατί η Kamala έχει τόση υποστήριξη είναι ότι αν κερδίσει ο Trump, η λίστα πελατών του Epstein θα δημοσιοποιηθεί», είπε ο Musk. «Και μερικοί από αυτούς τους δισεκατομμυριούχους πίσω από την Kamala είναι τρομοκρατημένοι αν πράγματι συμβεί κάτι τέτοιο».

Ο Musk κατονόμασε τον ιδρυτή της Microsoft, Gates και τον ιδρυτή του LinkedIn, Reid Hoffman, ως δύο από τους δισεκατομμυριούχους που φέρονται ότι φοβούνται την απελευθέρωση προς δημοσιοποίηση της λίστας πελατών του Epstein. Ο Gates και ο Hoffman είναι σημαντικοί δωρητές των Δημοκρατικών.

«Φοβάται μια νίκη Trump», πρόσθεσε ο Musk για τον Hoffman, ο οποίος εργαζόταν για εκείνον στο PayPal πριν από δεκαετίες. «Είναι σίγουρα ιδεολογικά ασυμβίβαστος με τον Trump ούτως ή άλλως, αλλά νομίζω ότι ανησυχεί πραγματικά για την υπόθεση του Epstein… ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης μπορεί πραγματικά να προχωρήσει».

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με την ύπαρξη βίντεο από τα εγκλήματα του Epstein, ο Musk απάντησε: «Μεταξύ του Diddy και του Epstein, υπάρχουν πιθανώς αρκετές χιλιάδες ώρες πλάνα εδώ».

Το αφεντικό της SpaceX ανέφερε ότι είναι «εκρηκτικό» το γεγονός ότι οι ταραχοποιοί της 6ης Ιανουαρίου διώχθηκαν ποινικά, ενώ οι συνεργάτες του Epstein έμειναν ατιμώρητοι. Ο Musk είπε ότι υπάρχει μια «ισχυρή επικάλυψη» μεταξύ της λίστας πελατών του Epstein και των «100 μαριονετών» της Kamala.

Η DailyMail.com επικοινώνησε με εκπροσώπους των Gates και Hoffman για σχόλια.

Ο Gates έχει δηλώσει στο παρελθόν «τη βαθιά του λύπη που σχετίστηκε ποτέ με τον Epstein, με τον οποίο συναντήθηκε για συζητήσεις μόνο σχετικά με τη φιλανθρωπία».

Οι New York Times ανέφεραν ότι ο Gates έγινε φίλος με τον Epstein αφού ο παιδόφιλος ήταν ήδη καταδικασμένος για σεξουαλικά εγκλήματα. Υποστηρίχθηκε επίσης ότι ο Gates και ο Epstein συναντήθηκαν πολλές φορές από το 2011. «Στην πραγματικότητα, ο Gates επισκέφτηκε τον Epstein τουλάχιστον τρεις φορές στην έπαυλη του Epstein στη Νέα Υόρκη», σύμφωνα με τους Times.

Εν τω μεταξύ, ο Hoffman επισκέφτηκε το ιδιωτικό νησί της Καραϊβικής του Epstein αφού -επίσης- ήταν καταδικασμένος για σεξουαλικά εγκλήματα, ζητώντας από τον παιδόφιλο δισεκατομμυριούχο να βοηθήσει στη συγκέντρωση κεφαλαίων για το MIT.

Ο Hoffman ταξίδεψε στο νησί με τον Joi Ito, τον τότε διευθυντή του Εργαστηρίου Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του MIT, ο οποίος είχε ζητήσει από τον Hoffman και τον Epstein να βοηθήσουν το πανεπιστήμιο.

Ο Musk και ο Hoffman, ένας μεγάλος δωρητής των Δημοκρατικών, δούλεψαν μαζί στο PayPal πριν από δύο δεκαετίες, αλλά η φιλία τους έχει ψυχρανθεί λόγω των πολιτικών τους διαφορών.

Reid Hoffman

Η συνομιλία του Musk και του Carlson ξεκίνησε με τον πρώην παρουσιαστή του Fox News να αναρωτιέται τι θα μπορούσε να συμβεί στον Musk αν χάσει ο Trump, ενώ και οι δύο άρχισαν να γελούν. «Αν χάσει ο Trump, τη γαμ**ες, φίλε», είπε ο Carlson, με τον Elon να γελάει και να συμφωνεί. «Αν χάσει, τη γαμ**α», επιβεβαίωσε. «Πόσα χρόνια πιστεύεις ότι θα είναι η ποινή φυλάκισής μου; Θα δω ποτέ τα παιδιά μου; Δεν ξέρω».

Ο Musk και ο Carlson είπαν και οι δύο ότι αν η Harris κερδίσει τον Trump τον Νοέμβριο, θα είναι οι τελευταίες εκλογές. Και οι δύο αστειεύτηκαν ότι η Harris και ο Joe Biden είναι πρωταγωνιστές ενός κινήματος και όχι σημαντικοί πολιτικοί. «Η Kamala λέει ό,τι λέει το ότο-κιού», ισχυρίστηκε ο Musk. Ανέφερε επίσης στον Carlson τις ανησυχίες του ότι η θρησκεία έχει αντικατασταθεί στην κοινωνία με τον «ιό του Woke» (woke mind virus).

Η συνέντευξη ακολούθησε την εμφάνιση του Musk σε συγκέντρωση του Trump το Σάββατο στην Pennsylvania.