27 Οκτ 2024

O Bourla αντιμετωπίζει ισόβια φυλάκιση επειδή είπε ψέματα σε δισεκατομμύρια για το εμβόλιο COVID

 Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer αντιμετωπίζει ισόβια φυλάκιση επειδή είπε ψέματα σε δισεκατομμύρια για το εμβόλιο κατά του COVID

Τα ξεκάθαρα ψέματα του Διευθύνοντος Συμβούλου της Pfizer, Albert Bourla πυροδότησαν ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα υγείας στην πρόσφατη ιστορία...

By Benjamin Guggenheim

Ο Bourla διαβεβαίωσε τον κόσμο ότι τα εμβόλια κατά του COVID-19 ήταν ασφαλή και αποτελεσματικά, με αποτέλεσμα να κοστίζουν εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια.

Αλλά για αμέτρητα άτομα, αυτές οι διαβεβαιώσεις έχουν καταστροφικό κόστος – τραυματισμοί από τα εμβόλια, καταστροφές σταδιοδρομίας, χαμένες ζωές και παιδιά που έμειναν χωρίς γονείς, με πολλά παιδιά να καταρρέουν από καρδιακή ανεπάρκεια τα ίδια.

Ενώ τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν να υποκινούν τις μάζες να πιστεύουν ότι τα παιδιά πάντα πάθαιναν καρδιακές ανακοπές, ένας Ολλανδός δικαστής κάνει τα πρώτα βήματα για να λογοδοτήσει η μαφία του Covid.

[Eνδιαφέρον και το πρωτοσέλιδο χτύπημα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα μετά από μία 4ετία εππικών δημοσιευμάτων τόσο για το πρόσωπο του Bourla όσο και για το εμβόλιο ευθανασίας COVID-19 της εταιρίας του το οποίο ήτο τόσο ασφαλές που ακόμη και ο επικεφαλής της Pfizer αρνούνταν να τρυπηθεί με διάφορες αστείες δικαιολογίες και αναγκάστηκε να το κάνει γιατί έπρεπε να ταξιδέψει στο Ισραήλ. Αφού τρύπησαν λοιπόν το 70%, (ανάμεσά τους εκδότες-συντακτική ομάδα, αναγνώστες του Πρώτου Θέματος), πιθανόν λόγοι ανταγωνισμού όπως πχ το αρχικό κόψιμο του εμβολίου Covid της CureVac έφεραν την επιχείρηση «Αποκαθήλωση» ενός απο τα εργαλεία γενοκτονίας του κοστοβόρου δυτικού πληθυσμού…]

 

Στο μεταξύ και ο Bill Gates απέτυχε να ξεφύγει από τη δίκη εναντίον του στην Ολλανδία για τους τραυματισμούς από τα εμβόλια, η οποία είναι και κατά του πρώην πρωθυπουργού Mark Rutte, του πρώην υπουργού De Jonge και του επικεφαλής της Pfizer, Albert Bourla.

Ο Gates παραπονέθηκε ότι η Ολλανδία δεν είχε δικαιοδοσία σε εκείνον, αλλά ο δικαστής είχε διαφορετική γνώμη.

Αυτοί είναι οι λόγοι που ανέφερε ο δικαστής:

Το άρθρο 7 παράγραφος 1 του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας ορίζει ότι, εάν ένα ολλανδικό δικαστήριο έχει δικαιοδοσία επί ενός από τους εναγόμενους, έχει δικαιοδοσία και επί των άλλων κατηγορουμένων που εμπλέκονται στην ίδια διαδικασία, υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχει σχέση μεταξύ των αξιώσεων κατά των εναγομένων αντίστοιχων κατηγορουμένων και ότι λόγοι αποτελεσματικότητας της δίκης δικαιολογούν την από κοινού μεταχείριση.

Στην απόφαση που αναφέρεται στη σημείωση 2, το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι η πρώτη προϋπόθεση για την εφαρμογή του άρθρου 7 παράγραφος 1 του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας είναι ότι το ολλανδικό δικαστήριο έχει δικαιοδοσία επί ενός εκ των άλλων κατηγορουμένων (αποκαλούμενο «πρόσθετο εναγόμενο») για λόγο διαφορετικό από αυτόν που αναφέρεται στο ίδιο το άρθρο 7 παράγραφος 7 DCCP.

Εάν πληρούται αυτή η προϋπόθεση, η δεύτερη προϋπόθεση για την εφαρμογή του άρθρου 1(XNUMX) του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας αφορά τις αξιώσεις κατά του άλλου εναγομένου(-ών) να συνδέονται επαρκώς με τις αξιώσεις κατά του κύριου εναγομένου.

5.8. Κατά την ερμηνεία του άρθρου 7 παράγραφος 1 του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, είναι σημαντικό η διάταξη αυτή να βασίζεται στο (προηγούμενο) άρθρο 8, incipit sub I, κανονισμός I-bis των Βρυξελλών. Η νομολογία του ΔΕΕ μπορεί να ληφθεί ως κατευθυντήρια γραμμή για την απάντηση στο ερώτημα εάν οι αξιώσεις συνδέονται κατά την έννοια του άρθρου 7 !id l R v.3 [σύμφωνα με τη νομολογία του ΔΕΕ (Διεθνές Ευρωπαϊκό Δικαστήριο), υπάρχουν σχετικές αξιώσεις όταν (i ) οι αξιώσεις βασίζονται στο ίδιο σύνολο γεγονότων και (ii) οι αξιώσεις να είναι νομικά τόσο στενά συνδεδεμένες που να μην μπορεί εύλογα να αναμένεται από τον ενάγοντα να προσφύγει σε διαφορετικά δικαστήρια].

Εάν πληρούνται και οι δύο προϋποθέσεις, μπορεί να υποτεθεί ότι η κοινή διαχείριση των ζημιών δικαιολογείται για λόγους αποτελεσματικότητας και ότι πληρούται η απαίτηση προβλεψιμότητας.

Το ΔΕΕ απαιτεί ως προϋπόθεση για την εφαρμογή του άρθρου 8 δυνάμει του άρθρου 1 του κανονισμού I-bis των Βρυξελλών την ύπαρξη κινδύνου απόκλισης κατά την επίλυση της διαφοράς, ο οποίος λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο της ίδιας κατάστασης, στην πραγματικότητα και με βάση το νόμο. Κατά την αξιολόγηση του κατά πόσο συμβαίνει αυτό, πρέπει να ληφθούν υπόψη όλα τα απαραίτητα στοιχεία της δικογραφίας.

Στο πλαίσιο αυτό, το ΔΕΕ έχει διατυπώσει ορισμένες απόψεις τις οποίες το Δικαστήριο πρέπει να λάβει υπόψη κατά την εκτίμησή του. Όσον αφορά το ερώτημα εάν υφίσταται η ίδια πραγματική κατάσταση, είναι σημαντικό το εάν οι κατηγορούμενοι συντόνισαν τις ενέργειες τους. Όσον αφορά το ερώτημα εάν η κατάσταση είναι η ίδια από νομική άποψη, οι νομικές βάσεις των ισχυρισμών που υποβλήθηκαν είχαν τη σχετική άποψη.

Σύμφωνα με το άρθρο 2 DCCP και το άρθρο 99 DCCP, αυτό το δικαστήριο έχει τόσο διεθνή όσο και σχετική δικαιοδοσία για την εκδίκαση αξιώσεων κατά του πανεπιστημίου Hofstra, δεδομένου ότι βρίσκεται στην περιφέρεια αυτού του δικαστηρίου.

Ο Gates είναι ένας πλούσιος Αμερικανός που έχει επενδύσει μέρος των περιουσιακών του στοιχείων σε ένα αμερικανικό ίδρυμα, που ονομάζεται Ίδρυμα Bill & Melinda Gates.

Ο Gates είναι συνδιευθυντής αυτού του ιδρύματος. Το ίδρυμα στοχεύει στην καταπολέμηση της φτώχειας, των ασθενειών και της ανισότητας σε όλο τον κόσμο.

Το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates συνδέεται με τη Gavi, την Vaccine Alliance (στο εξής: Gavi), μια διεθνή συνεργασία στον τομέα του εμβολιασμού μεταξύ διαφόρων δημόσιων και ιδιωτικών φορέων.

Το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates είναι επίσης συνδεδεμένο με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (στο εξής: WEF), έναν διεθνή οργανισμό του οποίου ο καταστατικός στόχος είναι να ενώσει ηγέτες από τις επιχειρήσεις, τις κυβερνήσεις, τον ακαδημαϊκό κόσμο και την κοινωνία γενικότερα σε μια παγκόσμια κοινότητα που θα δεσμεύεται να βελτιώσει την κατάσταση στον κόσμο [ο καθηγητής K. Schwab είναι ο ιδρυτής και πρόεδρος του WEF].

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DailyClout (@dailyclout.io)

Όπως αντιλαμβάνεται το Δικαστήριο, στις αξιώσεις υποστηρίζεται ότι το πανεπιστήμιο Hofstra, και συνεπώς και ο Gates, αποτελούν μέρος μιας παγκόσμιας ομάδας προσώπων, νομικών οντοτήτων και άλλων οντοτήτων που, στο πλαίσιο της υλοποίησης ενός έργου που ονομάζεται Covid- 19: The Great Reset, παραπλάνησαν όσον αφορά τη διαχείριση των εμβολίων κατά της Covid- 19, ενώ γνώριζαν ή έπρεπε να γνωρίζουν ότι αυτές οι ενέσεις δεν ήταν ασφαλείς και αποτελεσματικές. Από τις αναφορές του Gates, το Δικαστήριο συμπεραίνει ότι ο ίδιος υιοθέτησε επίσης τη θέση των υπολοίπων εναγομένων τοιουτοτροπώς. Το Δικαστήριο κατανοεί ότι… κ.α.

Υποστηρίζεται περαιτέρω ότι ο Gates διέπραξε αυτή την εξαπάτηση διεθνώς μέσω δύο βίντεο που δημοσιεύθηκαν στο YouTube τον Απρίλιο και τον Δεκέμβριο του 2020, στα οποία ο ίδιος φέρεται να διαστρέβλωσε την αναγκαιότητα των ενέσεων κατά της Covid-19 και την ασφάλειά τους, αντίστοιχα.

Όσον αφορά τον ισχυρισμό ότι επιπλέον οποιαδήποτε ενέργεια κατά του Ιδρύματος Bill and Melinda Gates θα πρέπει να θεωρείται παράνομη σε αυτό το πλαίσιο, το δικαστήριο το αγνοεί αυτό στο πλαίσιο αυτού του περιστατικού, καθώς δεν το έχει αποδείξει.

Σύμφωνα με τους ενάγοντες, ορισμένοι άλλοι κατηγορούμενοι που ανήκουν στην φερόμενη ομάδα, συμπεριλαμβανομένων των De Jonge και Rutte, διέπραξαν την εξαπάτηση στην Ολλανδία και έτσι εξαπάτησαν (τους ενάγοντες), μεταξύ άλλων πραγματοποιώντας συνεντεύξεις τύπου. Εφόσον ο Gates μπορούσε να προβλέψει ότι η δράση της ομάδας είχε δημιουργήσει κίνδυνο ζημίας όπως αυτός που υπέστησαν οι ενάγοντες, είναι, σύμφωνα με τους ενάγοντες υπεύθυνος για αυτή τη ζημία βάσει του άρθρου 6:166 του ολλανδικού Αστικού Κώδικα. (BW).

5.11. Το Δικαστήριο θεωρεί ότι προκύπτει η νομική βάση των αξιώσεων κατά των Hofstra κ.ά.. Ο Gates μπορεί να παραδεχθεί ότι οι συγκεκριμένες παράνομες πράξεις που ισχυρίζονται εναντίον του διαφέρουν από τις συγκεκριμένες αθέμιτες πράξεις που ισχυρίζονται εναντίον του Hofstra (και των άλλων κατηγορουμένων). Ωστόσο, αυτό δεν επηρεάζει όλους αυτούς τους ισχυρισμούς (διευκρινίζεται ότι διαπράχθηκαν από ομάδα και ότι χαρακτηρίζονται ως παράνομη πράξη σε ομαδικό πλαίσιο).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DailyClout (@dailyclout.io)

(Όπως αναφέρουν οι ενάγοντες,) Υπάρχει μια παγκόσμια ομάδα προσώπων, νομικών οντοτήτων και άλλων οντοτήτων που, στο πλαίσιο της υλοποίησης ενός έργου που ονομάζεται Covid 19: The Great Reset, παραπλάνησε τους ανθρώπους να λάβουν ενέσεις Covid-19, τις οποίες γνώριζαν ή έπρεπε να γνωρίζουν ότι αυτές οι ενέσεις δεν ήταν ασφαλείς και αποτελεσματικές. Υπάρχει κίνδυνος η χωριστή εκδίκαση των αξιώσεων κατά των Hofstra και των άλλων να οδηγήσει σε ασυμβίβαστες κρίσεις για αυτό το σύνολο γεγονότων, το οποίο είναι το ίδιο για όλους τους κατηγορούμενους και αποτελεί τη βάση για την εικαζόμενη ευθύνη των Hofstra και των άλλων.

5.12. Ο Gates αμφισβήτησε τις δηλώσεις των εναγόντων στο πλαίσιο αυτού του περιστατικού δικαστικής δικαιοδοσίας με μια γενική έννοια και έχει υποστηρίξει ότι υπάρχει έλλειψη στέρεης και λογικής βάσης στις δηλώσεις των εναγόντων. Αυτή η γενική διαφωνία δεν τεκμηριώνεται περαιτέρω και είναι ανεπαρκής για να μπορούμε να κρίνουμε με βάση αυτή ότι οι δηλώσεις των εναγόντων είναι τόσο αβάσιμες που δεν αποτελούν την προαναφερθείσα νομική βάση.

5.3 Δεν μπορεί να δεχθεί τον (περιορισμένο) έλεγχο που αναφέρεται στο πλαίσιο αυτού του συμβάντος δικαιοδοσίας.

5.13. Με βάση τα παραπάνω, το δικαστήριο αυτό έχει διεθνή δικαιοδοσία βάσει του άρθρου 7 παράγραφος 1 του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας για την εκδίκαση των αξιώσεων κατά του Gates. Αυτό σημαίνει ότι η εξάρτηση από et al. σχετικά με το άρθρο 6 παράγραφος 9 στοιχείο ε) του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας και το άρθρο XNUMX(XNUMX) στοιχείο ε) του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, καθώς και τις θέσεις των μερών σχετικά με αυτό, δεν χρειάζεται πλέον να συζητηθούν.

Έχει το δικαστήριο σχετική δικαιοδοσία να εκδικάσει την καταγγελία κατά του Gates;

5.14. Εφόσον ο Gates αμφισβήτησε επίσης τη σχετική δικαιοδοσία αυτού του δικαστηρίου στο πλαίσιο αυτού του περιστατικού, το δικαστήριο διαπιστώνει ότι έχει σχετική δικαιοδοσία σύμφωνα με το άρθρο 107 DCCP σε συνδυασμό με το άρθρο 99 DCCP. Το άρθρο 107 ΚΠολΔ ορίζει ότι εάν ένα δικαστήριο είναι αρμόδιο για έναν από τους από κοινού εμπλεκόμενους εναγόμενους στη διαδικασία, το δικαστήριο αυτό έχει δικαιοδοσία και για τους άλλους εναγόμενους, υπό τον όρο ότι υπάρχει τέτοια σχέση μεταξύ των αξιώσεων κατά των αντίστοιχων εναγομένων και η αποτελεσματικότητα δικαιολογεί την από κοινού μεταχείριση. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το δικαστήριο έχει σχετική δικαιοδοσία να επιληφθεί των αξιώσεων κατά του πανεπιστήμιου Hofstra.

Τελικό ποσό και δικαστικά έξοδα

5.15. Υπό το φως των παραπάνω, ο ισχυρισμός του Gates απορρίπτεται. Ως ηττημένος, ο Gates θα υποχρεωθεί να πληρώσει τις αμοιβές των δικηγόρων (συμπεριλαμβανομένων:
πρόσθετο κόστος). Το νομικό κόστος του cs υπολογίζεται σε:
– δικηγορική αμοιβή 1.228,00 € (2 πόντοι x 6 € I4,00)
– επιπλέον κόστος 178,00 € (συν την επιβάρυνση όπως επισημαίνεται
– αναφέρεται στην απόφαση)
Σύνολο €1.406,00

Αριθμός υπόθεσης: C/17/190788/HA ZA 23-172 16 Οκτωβρίου 2024

 

ΠΗΓΗ> presskit.it

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023. Κάπως έτσι γράφεται η Ιστορία>

Δύο σπουδαίοι Εβραίοι ρεπόρτερς αποκαλύπτουν τη γύμνια του Albert Bourla

Πάμε να δούμε τώρα ποιοι είναι οι δύο σπουδαίοι Εβραίοι ρεπόρτερς, οι Avraham Avi Yemini και Ezra Isaac Levant οι οποίοι με 29 (αναπάντητες) ερωτήσεις που κροτάλισαν στο πρόσωπο του ασθμαίνοντος, αμίλητου και αποσβολωμένου CEO της Pfizer Αlbert Bourla επί 6΄και πλέον λεπτά στη χιονισμένη Promenade του Davos κονιορτοποίησαν το αφήγημα των ασφαλών και αποτελεσματικών εμβολίων της εταιρίας του και τον ίδιο εξίσου.

Avraham Avi Yemini

Ο Avraham Shalom Yemini (γεννημένος Avrohom Sholom Waks, 17 Οκτωβρίου 1985) είναι ακτιβιστής, σχολιαστής και προσωπικότητα του Διαδικτύου από την αυστραλιανή εβραϊκή κοινότητα. Στις 4 Μαρτίου 2018, ο Yemini ανακοινώθηκε ως μέλος της Αυστραλιανής Συμμαχίας Ελευθερίας για να θέσει υποψηφιότητα ως υποψήφιος της Βικτώριας για την Άνω Βουλή.

Έχει γράψει για τους Times of Israel και εμφανίστηκε σε πολλές αυστραλιανές τηλεοπτικές εκπομπές, συμπεριλαμβανομένων των The Project, Sunrise και της εκπομπής Today. Το 2009, ο Yemini ίδρυσε μια γραμμή γυμναστηρίων εμπνευσμένα από την εκπαίδευση του Ισραηλινής Άμυνας (IDF) στη Μελβούρνη της Βικτώριας.

Ο Yemini γεννήθηκε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας και είναι ένα από τα 17 παιδιά της Εβραικής οικογένειάς του. Ο πατέρας του ήταν Εβραίος ΡωσοΠολωνός και η μητέρα του Εβραία από την Υεμένη.

Ο Yemini παρακολούθησε το Yeshivah College στο East Saint Kilda μέχρι την 8η τάξη. Όταν ήταν 13 ετών, ο Yemini έμεινε άστεγος ως αποτέλεσμα της απόρριψης των θρησκευτικών του πεποιθήσεων. Αφού βρισκόταν σε ανάδοχο για 6 μήνες, μετακόμισε στη συνέχεια ανάμεσα σε παιδικά σπίτια κρίσης.

Ως ενήλικος ο Yemini μετακόμισε στο Ισραήλ, απέκτησε την ισραηλινή υπηκοότητα και έγινε σκοπευτής στην Ισραηλινή Αμυντική Δύναμη (IDF) που υπηρετούσε στην Ταξιαρχία Golani από το 2005 έως το 2008. Το μεγαλύτερο μέρος του ενεργού του καθήκοντος πέρασε στη Λωρίδα της Γάζας.

Στα τέλη του 2008, ο Yemini επέστρεψε στην Αυστραλία όπου έκανε ένα πρόγραμμα προσωπικής εκπαίδευσης και άνοιξε το πρώτο του γυμναστήριο IDF.

Το 2017 ο Avi Yemini είπε στον δημοσιογράφο John Safran στην έρευνά του για τους εξτρεμιστές και τον εξτρεμισμό στην Αυστραλία ότι “είναι τυχερός που γεννήθηκα Εβραίος.

Το 2009, σε ηλικία 21 ετών, ο Yemini άνοιξε το πρώτο του γυμναστήριο IDF στο Caulfield της Βικτώριας και ακολούθησε ένα δεύτερο στο CBD της Μελβούρνης το 2016. Τα γυμναστήρια διδάσκουν το Krav Maga, μια τεχνική αυτοάμυνας που χρησιμοποιείται από το IDF, πολεμικές τέχνες και είναι ανοιχτά 24/7.


Ως επικριτής του Ισλάμ, ο Yemini άρχισε να δημοσιεύει δημόσια για τη σύγκρουση στη Συρία και τη Μέση Ανατολή στη σελίδα του στο Facebook του IDF το 2016.

Ezra Isaac Levant

Ο Ezra Isaac Levant (γεννημένος το 1972) είναι Καναδός δικηγόρος, συντηρητικός πολιτικός ακτιβιστής και προσωπικότητα των μέσων ενημέρωσης. Είναι ο ιδρυτής και πρώην εκδότης του Western Standard, φιλοξενεί καθημερινά το The Source στο Sun News Network και έχει γράψει πολλά βιβλία για την πολιτική.

Ο Ezra Levant είναι ο παρουσιαστής της εκπομπής Ezra Levant και ιδρυτής του Rebel News – του μεγαλύτερου διαδικτυακού ανεξάρτητου δικτύου ειδήσεων στον Καναδά.

Ο Εβραίος προπάππος του Ezra μετανάστευσε στον Καναδά το 1903 από τη Ρωσία, δημιουργώντας ένα σπίτι κοντά στο Drumheller της Alberta. Ο Ezra πέρασε την πρώιμη ζωή του μεγαλώνοντας σε ένα προάστιο του Calgary, όπου παρακολούθησε ένα εβραϊκό ημερήσιο σχολείο πριν κάνει τη μετάβαση στο δημόσιο σχολείο.

Ο Ezra έκανε εκστρατεία για το Μεταρρυθμιστικό Κόμμα του Καναδά ως έφηβος και εντάχθηκε σε αυτό ως φοιτητής πανεπιστημίου. Μεταξύ 1990 – 1993, ενώ σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο του Calgary μαζί με την ομάδα δύο ατόμων κέρδισαν την κατηγορία καλύτερου debate στον Διασυλλογικό Διαγωνισμό Επιχειρήσεων που πραγματοποιήθηκε στο Queen’s University.

Ο Ezra Levant απέκτησε το πτυχίο του στο Εμπόριο μέσω του Πανεπιστημίου του Calgary και ένα πτυχίο στη Νομική από το Πανεπιστήμιο της Alberta. Πέρασε την πρώιμη σταδιοδρομία του δουλεύοντας στη Nομική πριν κάνει τη μετάβαση στην πολιτική και τα μέσα ενημέρωσης.

Έχει γράψει και δημοσιεύσει με επιτυχία πολλά πολιτικά βιβλία bestselling, όπως τα Ethical Oil, Groundswell: The Case for Fracking, China Virus – How Pro-Communist Ideology του Justin Trudeau Is Putting Canadians in Danger – για να αναφέρουμε μερικά.

Ο Ezra Levant είναι ομολογουμένως: «όχι για τα γούστα όλων», καθώς υιοθετεί μια ευθεία, επί τόπου προσέγγιση, ανεξάρτητα από τα δύσκολα ζητήματα που αντιμετωπίζει.

Ο Ezra δεν πτοείται από θέματα όπως η πολιτική, η ελευθερία του λόγου, η εξωτερική πολιτική και πολλά άλλα. Προτιμά να αντιμετωπίζει αυτά τα ζητήματα με ειλικρίνεια, χωρίς περιστροφές για να ταιριάζει με τη δημοφιλή αφήγηση που διαιωνίζουν τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης.

Ο Ezra είναι γνωστός για το ότι αντιμάχεται τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και επιμένει να υπάρχουν πιο ειλικρινείς αναφορές, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι δεν αποφεύγει να έχει «αμφιλεγόμενες απόψεις» στο όνομα της ελευθερίας του λόγου. Είναι ανοιχτά κατά του κατεστημένου που επηρεάζει τα μέσα ενημέρωσης και υποστηρίζει την παρουσία ιδιωτικών οργανώσεων βάσης όπως τα Rebel News

Ο Ezra κάνει καθημερινές εμφανίσεις στο Rebel News στο κανάλι τους στο YouTube όπου φιλοξενεί την εκπομπή Ezra Levant. Μέχρι σήμερα, το κύριο κανάλι έχει συγκεντρώσει πάνω από 1,5 εκατομμύριο συνδρομητές.

Το Rebel News στοχεύει να παρακολουθεί τα γεγονότα όπου κι αν οδηγήσουν – ακόμα κι αν έρχεται σε αντίθεση με την επίσημη αφήγηση του κατεστημένου.

Ο Ezra αναφέρει σημαντικά ζητήματα που συμβαίνουν στον κόσμο, αντιμετωπίζοντας θέματα που τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης φοβούνται πολύ να προσεγγίσουν λόγω σαφούς πολιτικής προκατάληψης.

Δεν έχει κανένα πρόβλημα να σταθεί αντιμέτωπος όχι μόνο με άλλους φορείς των μέσων ενημέρωσης και τους κυβερνητικούς φορείς και τους εκπροσώπους τους. Μιλάει ανοιχτά για την κυβέρνηση του Justin Trudeau και επικρίνει τακτικά τις πολιτικές του και τις προσπάθειές του να λογοκρίνει τα μέσα ενημέρωσης.

Ενώ πολλοί έχουν κάνει προσπάθειες να κλείσουν τις απόψεις του Rebel News, ο Ezra Levant συνεχίζει να υπερασπίζεται την ελευθερία του λόγου και να αντιτίθεται σε όσους προσπαθούν να αποσιωπήσουν τα ειλικρινή σχόλια για το τι συμβαίνει στον κόσμο σήμερα.

Τον Ιούλιο του 2008, ο Levant προσκλήθηκε να είναι μάρτυρας ενώπιον της Ομάδας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Κογκρέσου των ΗΠΑ «σχετικά με την απειλή που θέτει το ριζοσπαστικό Ισλάμ χρησιμοποιώντας δυτικούς νομικούς μηχανισμούς ως όπλα».

Από το 2009 έως το 2010, o Levant εργάστηκε ως λόμπι στην Rothman’s Incorporated, μια εταιρεία παραγωγής και διανομής προϊόντων καπνού.

https://kourdistoportocali.com/