Μπορεί κάποτε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος να ήταν μεγάλος και τρανός! Κάποτε όμως… Τώρα είναι ένας απλός βουλευτής που μάλιστα βγήκε με το ζόρι.
Στο συνέδριο του κυβερνώντος...
κόμματος της Τουρκίας ΑΚΡ, στην Άγκυρα, ως εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, παραβρέθηκε λοιπόν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ύστερα από τα παρακάλια που έριξε στον Μητσοτάκη! Μέχρι τελευταία στιγμή ήταν να πάει άλλος.Εκεί με αέρα υπουργού ο Αβραμόπουλος (έτσι διαδίδει) αφού η αλήθεια είναι ότι ήταν σε ένα γραφείο και περίμενε κάνενα 3ωρο για να δει λίγα λεπτά τον Τούρκο Πρόεδρο, συνάντησε τον Ερντογάν όπου έβγαζε φωτογραφίες με όλους τους καλεσμένους του. Διαδικασία μερικών δευτερολέπτων!!!
Ο Αβραμόπουλος λοιπόν, με non papers λέει δεξιά και αριστερά ότι θα υπουργοποιηθεί και μάλιστα θα αναλάβει το ΥΠΕΞ και αυτή είναι η αιτία που πήγε αυτός ως εκπρόσωπος της ΝΔ.
Μάλιστα μέσα στα όσα διαδίδει λέει κιόλας ότι ακολούθησε και δείπνο με τον Ερντογάν όπου είπαν αρκετά και όσα είπαν (άκρως μυστικά σύμφωνα με τον ίδιο) τα μετέφερε στον πρωθυπουργό.
Τι θράσος ρε μεγάλε! Εδώ με το ζόρι βγήκε βουλευτής πως είναι δυνατόν να λέει τέτοια πράγματα ;
https://toedolio5.gr/