Το περιστατικό συνέβη πριν μερικές εβδομάδες στο γραφείο δημάρχου στη Θεσσαλία (σ.σ. δεν γράφω παραπάνω λεπτομέρειες, όπως μεγάλου δήμου κλπ, για να μην «καρφώσω» την πηγή μου).
Γνωστός μεγαλοπαράγοντας της περιοχής ζήτησε από τον, μιας σεβαστής ηλικίας (κι εδώ δεν υπεισέρχομαι σε..
λεπτομέρειες για να μην προδοθούμε όλοι μαζί) δήμαρχο μας να πάρει στη δούλεψη του την κόρη του, όπως και έγινε.Έλα, όμως, που του (παντρεμένου, βεβαίως) δημάρχου του γυάλισε η μικρή και από τη στιγμή που ήρθε στο γραφείο του, ξεκίνησε το στενό μαρκάρισμα. Κι όσο η κόρη δεν ενέδιδε τόσο πιο επιθετικός γινόταν ο δημαρχούκος μας. Μέχρι που.
Μέχρι που ένα απόγευμα που η κόρη είχε σχολάσει εισέβαλε στο γραφείο του άτακτου δημάρχου ο νταβραντισμένος μεγαλοπαράγοντας. Ακούστηκαν φωνές, έπεσαν μερικές ψιλές και λίγες χοντρές, και μετά σιωπή. Το κορίτσι παραιτήθηκε, ο δήμαρχος πήγε σε φίλο του γιατρό για να τον σουλουπώσει και τώρα, μαθαίνω, ορκίζεται στο ευαγγέλιο ότι δεν θα το ξανακάνει.
ΥΓ Η πληροφορία ότι τα καθέκαστα τα έμαθε και η σύζυγος δεν επιβεβαιώνεται. Προς το παρόν, πάντως, δεν του έχει δώσει τα παπούτσια στο χέρι του δημαρχούκου μας.
https://www.aftodioikisi.gr/