17 Ιουλ 2025

Μαχαιρωματα ...και οποιος σωθει....πριν την καταστροφη

 Πριν λίγες εβδομάδες ο Άδωνις Γεωργιάδης  φόρεσε φωσφόριζέ γιλέκο για να διαφημίσει ένα ακόμη κατόρθωμά του, την κατ΄ οίκον διανομή φαρμάκων υψηλού κόστους. Εξάλλου είναι εξοικειωμένος με τα γιλέκα από την εποχή των νανογιλέκων.

Όμως η επικοινωνιακή θύελλα που προκάλεσε εντέλει αποδείχτηκε φιάσκο. Τα φάρμακα είτε έμεναν στις αποθήκες για μέρες, είτε έφταναν στους ασθενείς αλλοιωμένα κι εκείνοι τα επέστρεφαν πίσω εξοργισμένοι.

Θέλοντας να προφυλάξει τα νώτα της ενεπλάκη και η Διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ, η οποία έριξε την ευθύνη (πού αλλού;) στους εργαζόμενους του Οργανισμού, οι οποίοι της απάντησαν σε υψηλούς τόνους.

Θα ανέμενε κανείς ότι ο υπουργός θα συνέδραμε τη Διοικήτρια, αξιοποιώντας την επικοινωνιακή του δεινότητα, για την οποία επαίρεται στις τηλεοπτικές οθόνες και το κοινοβούλιο.

Αμ δε! Ο υπουργός άδειασε εν ψυχρώ τη Διοικήτρια, ζητώντας συγνώμη από τους ασθενείς και συντασσόμενος κατ΄ ουσίαν με το σωματείο εργαζομένων.

Φαντάζει παράδοξο ο Άδωνις να συντάσσεται με σωματείο, εντούτοις η έχθρα που τρέφει στο πρόσωπο της κ. Καρποδίνη καθαγιάζει την ενέργειά του. Πάντως η κ. Καρποδίνη, παρά τα επαναλαμβανόμενα πυρά του Αδώνιδος, παραμένει η εκλεκτή του Μαξίμου και συνεπώς αμετακίνητη.

Να δούμε μέχρι πού μπορούν να φτάσουν τα ενδοκυβερνητικά μαχαιρώματα και -δυστυχώς- πόση ζημιά μπορούν να προκαλέσουν στους ασθενείς, τους οποίους αμφότεροι εμπαίζουν ασύστολα..

https://ygeianet.gr/