Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Πέτρου Ράλλη, όπου όχημα έπεσε πάνω σε σούπερ μάρκετ στην Πέτρου Ράλλη.
Συγκεκριμένα, το τροχαίο σημειώθηκε στο ρεύμα προς Κερατσίνι, στην περιοχή της Νίκαιας, όπου όχημα βγήκε εκτός πορείας και προσέκρουσε σε πρόσοψη σούπερ μάρκετ.
Από το τροχαίο τραυματίστηκαν 3 άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με 2 ασθενοφόρα, τα οποία έσπευσαν στο σημείο σε διάστημα 5 λεπτών από την ώρα που δέχθηκαν την κλήση.
Οι δύο εκ των τραυματιών, μάλιστα, είναι παιδιά - με το ένα να έχει τραυματιστεί σοβαρά, με κακώσεις στην κοιλιακή χώρα και τον θώρακα - ενώ αμφότερα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων.
Η τρίτη τραυματίας ήταν μία εργαζόμενη, η οποία μεταφέρθηκε στο Γενικό Λαϊκό με ελαφρές ορθοπεδικές κακώσεις.
«Ο πατέρας (των παιδιών) φώναζε “πάρτε την από μπροστά μου (την οδηγό) να μην τη βλέπω”», λέει στο protothema.gr μία κοπέλα που βρισκόταν στο σούπερ μάρκετ την ώρα του συμβάντος. «Τραυματίστηκαν δύο παιδάκια, το ένα σοβαρά», συμπλήρωσε.
«Το αυτοκίνητο βρισκόταν παρκαρισμένο έξω και μπήκε μέσα – με όση ταχύτητα μπορούσε να αναπτύξει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο - χτύπησε όλη την πόρτα», δήλωσε ένας ακόμη μάρτυρας του περιστατικού.
«Ο πατέρας του ενός παιδιού φώναζε την ώρα της κατάθεσης στους αστυνομικούς "πάρτε την οδηγό από εδώ να μην τη βλέπω, πήγε να μου σκοτώσει το παιδί". Εκτός από το παιδάκι δεν πρέπει να τραυματίστηκε κανένας άλλος πολύ σοβαρά», δήλωσε μία ακόμη μάρτυρας στο protothema.gr.
πηγη protothema.gr