Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Χαλκίδα τα μεσάνυχτα της Κυριακής, με τα προβλήματα να παραμένουν έως και το πρωί της Δευτέρας.
Η παλιά γέφυρα του Ευρίπου, στο κέντρο της Χαλκίδας, «κόλλησε» και δεν κλείνει, με αποτέλεσμα η πόλη να έχει χωριστεί στα δύο.
Δείτε ΕΔΩ live
Σύμφωνα με το evima.gr η παλιά γέφυρα του Ευρίπου είχε ανοίξει προκειμένου να περάσουν τα πλοία και όταν επιχείρησαν να την κλείσουν η γέφυρα κόλλησε και παρέμεινε ανοιχτή.
«Ειμαστε εδώ και περιμένουμε διότι η γέφυρα δεν κλείνει. Ενημερώσαμε και το λιμεναρχείο. Αυτή την ώρα υπάρχει μεγάλη κίνηση στους δρόμους λόγω του συμβάντος αυτού. Στέλνουν τα αμάξια από γύρω αλλά πολύς κόσμος έχει αφήσει τα οχήματα απέναντι», λένε οι πολίτες στο evima.gr.
Η αποκατάσταση του τεχνικού προβλήματος αναμένεται να γίνει μέχρι τις 10 το πρωί σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές.