Στην τελική φάση της βρίσκεται η έρευνα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας για την υπόθεση της Αφροδίτης Λατινοπούλου, μετά από καταγγελίες ότι η Πρόεδρος της «Φωνής Λογικής» φέρεται να πλαστογράφησε υπογραφές εκλογέων, προκειμένου να συγκεντρώσει τις 200 υπογραφές Ελλήνων... πολιτών που απαιτούνται για την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματός της.Η δικογραφία βρίσκεται ήδη στα χέρια εισαγγελέα, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει συγκεντρώσει τα πρώτα στοιχεία για την υπόθεση.
Αυτά αναμένεται να αποσταλούν σύντομα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς απαιτείται η άδεια της Ευρωβουλής για να προχωρήσει η έρευνα που διεξάγεται από την Ελληνική Δικαιοσύνη εις βάρος της Λατινοπούλου.
Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών έχει ήδη ανοίξει φάκελο για την υπόθεση, με σκοπό να διερευνήσει αν η Πρόεδρος της «Φωνής Λογικής» τέλεσε τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της εξαπάτησης εκλογέων κατ’ εξακολούθηση.