
Ζήτησε η Παγώνη την ευλογία του Άδωνι για να ξαναβγεί Πρόεδρος στην ΕΙΝΑΠ. Πήγε άπατη.
Ζήτησε κι ο Πατούλης την ευλογία του για τον ΙΣΑ. Πήγε κι αυτός άκλαυτος.
Φαίνεται λοιπόν πως η συνδρομή και η ευλογία Αδώνιδος είναι εγγύηση προκειμένου ο ευλογούμενος να χάσει τις εκλογές.
Επειδή αυτή η σταθερή επαναληψιμότητα τείνει να δημιουργεί βεβαιότητα, υποθέτουμε πως η συνδρομή του Άδωνι στον αγώνα επιβίωσης του Μητσοτάκη θα προκαλέσει ανάλογα αποτελέσματα με εκείνα των Παγώνη και Πατούλη.
Τρεις μέρες μετά τις εκλογές στον ΙΣΑ με το ηλεκτρονικό σύστημα ΖΕΥΣ και ακόμη δεν έχουν βγεί τα οριστικά αποτελέσματα σταυροδοσίας, ενώ σε ανάλογες περιπτώσεις τα αποτελέσματα εξάγονται σε λίγες ώρες. Το πιο περίεργο είναι πως αναγράφεται στην ιστοσελίδα του ΙΣΑ ότι κάποια αποτελέσματα που έχουν αναρτηθεί είναι πρόχειρα και προέκυψαν μετά από επεξεργασία του προσωπικού του ΙΣΑ!
Πρόκειται για άκρως επιλήψιμη δήλωση. Τι δουλειά έχει να βάζει χέρι το προσωπικό σε ένα ψηφιακό σύστημα που εξάγει μόνο του τα αποτελέσματα;
Μακάρι να βγούμε ψεύτες, αλλά προβλέπουμε πως θα υπάρξει σωρεία ενστάσεων, ακόμη και δικαστικών προσφυγών..
https://ygeianet.gr/