16 Ιουλ 2026

Τοποθετεί πολιτικό αρχηγό επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας η Καρυστιανου


 Έντονες διεργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το πολιτικό εγχείρημα της Μαρίας Καρυστιανού, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στις πιθανές συνεργασίες ενόψει των εκλογών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνεργάτες της βρίσκονται σε επαφές με τον πρόεδρο της ΝΙΚΗΣ, Δημήτρη Νατσιό, εξετάζοντας το ενδεχόμενο κοινής εκλογικής καθόδου.
Το βασικό «αγκάθι» αφορά την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, καθώς ο κ. Νατσιός φέρεται να τη ζητά ως προϋπόθεση για μια συμφωνία.
Ωστόσο, η ίδια θέση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει ήδη υποσχεθεί από τη Μαρία Καρυστιανού στη στενή συνεργάτιδά της Μαρία Γρατσία, πρώην υποψήφια της ΝΙΚΗΣ, η οποία φιλοδοξεί να εκλεγεί για πρώτη φορά βουλευτής.
Οι τελικές αποφάσεις αναμένονται τις επόμενες εβδομάδες, καθώς οι διαπραγματεύσεις παραμένουν ανοιχτές.

www.bankingnews.gr