21 Φεβ 2013

Σκληρή επίθεση στον Στουρνάρα από βουλευτές της ΝΔ!


Βαριές κουβέντες κατά του υπουργού Οικονομικών ακούστηκαν χθες στην εκδήλωση κοπής πίτας των ταξιτζήδων στην οποία συμμετείχαν τέσσερις βουλευτές της ΝΔ. Ο Θύμιος Λυμπερόπουλος , που έκανε ιδιαίτερη μνεία στο parapolitika.gr για τη στάση του υπέρ του αγώνα του .....
κλάδου το καλοκαίρι του 2011 , ζήτησε από τον Σαμαρά «να πετάξει το στουρνάρι που έχει δίπλα του» ενώ ο Νικήτας Κακλαμάνης χωρίς να μασάει τα λόγια του τον αποκάλεσε «ογκόλιθο της Οικονομίας»!
Μάλιστα ο πρώην δήμαρχος ήταν ιδιαίτερα θιγμένος από την παρουσία  του υπουργού σε κομματική εκδήλωση της ΝΔ. « Ήρθε στα γραφεία του κόμματος μας για να πει ότι δεν είναι με τη Νέα Δημοκρατία . Μόνο που δεν ρώτησε αν τον θέλουμε εμείς στην παράταξη μας». Από την πλευρά του ο Προκόπης Παυλόπουλος ζήτησε από τους ταξιτζήδες να συνεχίσουν πάντα με ομαδικότητα τον αγώνα τους «καθώς αυτός ο αγώνας απέδειξε πως η κοινωνία έχει αντοχές».
Επίσης ο Τάσος Νεράτζης χαρακτήρισε νοικοκυραίους τους ταξιτζήδες και ζήτησε από την ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών να λαμβάνει αποφάσεις με γνώμονα  ότι «το ταξί δεν είναι είδος πολυτελείας αλλά καθαρά συγκοινωνιακό μέσο». Κερασάκι στην τούρτα αποτέλεσε ο χαιρετισμός του Αργύρη Ντινόπουλου: «Είμαστε και λαϊκοί και δεξιοί. Δεν έχουμε κανένα λόγο να κρύβουμε τα πιστεύω μας και την ιδεολογία μας». Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι πέραν της σκληρής κριτικής στον Στουρνάρα , όλοι οι ομιλητές παρείχαν στήριξη στην προσπάθεια Σαμαρά για την έξοδο από την κρίση.

ΔΓ
παραπολιτικα