21 Δεκ 2016

ΠΟΣΟ γρηγορα ξεχνανε οι Ελληνες πολιτικοι ....Ο Κεγκέρογλου φωνάζει για τις τροπολογίες, αλλά το 2014 είχε διαβάσει (;) 102! (πίνακας)




Ολοκληρώνει σήμερα η Βουλή τις εργασίες της για το τρέχον έτος και ως είθισται την τελευταία μέρα των εργασιών κατατέθηκαν στο νομοσχέδιο «Χωρικός σχεδιασμός-βιώσιμη ανάπτυξη» του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας διάφορες σημαντικές τροπολογίες προς
διευθέτηση διαφόρων θεμάτων.
Ο Βασίλης Κεγκέρογλου στην προσπάθειά του να δώσει άλλη μία… παράσταση, αφού κέρασε τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ρακή, τυροπιτάκια και δίπλες, μπήκε στην αίθουσα της Ολομέλειας και πέταξε στον αέρα τα χαρτιά με τις τροπολογίες, διαμαρτυρόμενος πως είναι πολλές.
Οι υπουργοί και βουλευτές, στην πλειοψηφία τους από τον ΣΥΡΙΖΑ, κατέθεσαν (μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές) 38 τροπολογίες, 19 υπουργικές και 19 βουλευτικές, αριθμός μάλλον υπερβολικός για τον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.  
Βέβαια, τέτοιες μέρες πριν δυο χρόνια ο κ. Κεγκέρογλου είχε διαβάσει κανονικά τις 102 (!) τροπολογίες που κατατέθηκαν από τη συγκυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Ίσως τότε ο βουλευτής Ηρακλείου ήταν πιο ξεκούραστος ή δεν είχε πιει ρακές με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες που κάλυπταν το ρεπορτάζ του κόμματός του…
http://www.altsantiri.gr/