20 Δεκ 2016

Ο Καμίνης… ψάχνει “θύματα” για να τον στηρίξουν για 3η θητεία

ΚΑΠΟΙΟΣ να μας σώσει από τους τεχνοκράτες, αν οι τεχνοκράτες που θέλουν να μας σώσουν είναι σαν τον Γιώργο Καμίνη.
Ο “μόνιμος” Συνήγορος του Πολίτη επί παντοδυναμίας Σημίτη, δηλαδή σε μια περίοδο κατά την οποία ο πολίτης δεν βρήκε παρά σπανίως…
συνήγορο στα προβλήματά του, διεκδικεί εσχάτως 3η θητεία στον Δήμο Αθηναίων.
Προσπαθώντας να μας πείσει ότι, τα 9 χρόνια θητείας που θα συμπληρώσει το 2019… δεν του φτάνουν για να ολοκληρώσει το έργο του. Και χρειάζεται άλλα πέντε, ώστε η θητεία του να φτάσει συνολικά στα 14 χρόνια. Ξεπερνώντας κάθε όριο κοινής λογικής.
Ο “τεχνοκράτης” Γιώργος Καμίνης και  στρατός των “ορφανών” που μάταια προσπαθεί μέσω των social media να τον υπερασπιστεί, εκπέμπουν μια εξαιρετικά φορτισμένη με τοξικότητες εικόνα. Ακυρώνουν την έννοια της τεχνοκρατικής προσέγγισης της πολιτικής. Και δείχνουν ότι η… βουλιμία για την καρέκλα της εξουσίας, δεν γνωρίζει σύνορα.
Φυσικά, μετά την παγερή έως αδιάφορη υποδοχή της εκ νέου υποψηφιότητάς του, ως εναλλακτική συμπεριφορά της χλεύης με την οποία προσέγγισαν τα social media την 3η υποψηφιότητα Καμίνη για τη δημαρχία της Αθήνας, ο διαχρονικά… συμπαθής του συστήματος Σημίτη αναζητεί “θύματα”.
Πολιτικά “θύματα”. Για να τον στηρίξουν. Και να πετύχει έτσι τη διάχυση της προσωπικής τοξικότητάς του. Σήμερα, συναντήθηκε με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, μιλώντας και πάλι για το πώς… θα αλλάξει την Αθήνα. Μια αλλαγή… αέναη. Ήδη κλείσαμε 7 χρόνια, που η Αθήνα “αλλάζει” επί Καμίνη. Στο τέλος της τρέχουσας, δεύτερης θητείας του, θα συμπληρώσουμε τα 9 χρόνια. Που η Αθήνα… θα αλλάζει. Και τότε, θα μας ζητήσει άλλα… 5 χρόνια. Φυσικά για να αλλάξει την Αθήνα.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ