29.12.16

Ο νομικός σύμβουλος του Κ. Μπακογιάννη χαρακτηρίζει γραφικό τον Κ. Μητσοτάκη με άρθρο του στο Πρώτο Θέμα!Διαστάσεις χιονοστιβάδας παίρνει η ανοιχτή σύγκρουση μεταξύ του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη και στελεχών του ανηψιού του προέδρου της Ν.Δ. Κώστα Μπακογιάννη! Ένα μετά το άλλο...

στελέχη που ανήκουν στο περιβάλλον του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος, χωρίς να κρατάνε ούτε καν τα προσχήματα ασκούν δημόσια κριτική στις επιλογές Κυριάκου Μητσοτάκη! Τελευταίο αλλά πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το άρθρο που δημοσίευσε στην τελευταία έκδοση του Πρώτου Θέματος ο νομικός σύμβουλος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Γιώργος Ανδρέου!

 Το άρθρο ασκεί σφοδρή κριτική στον πρόεδρο της Ν.Δ. ενώ σε κάποιο σημείο ο γνωστός και έγκριτος δικηγόρος Γ. Ανδρέου σπεύδει να χαρακτηρίσει γραφικό τον Κ. Μητσοτάκη σε περίπτωση που οπως τονίζει συνεχίζει να διατυπώνει αίτημα για εκλογές! Η εν λόγω δημοσίευση έχει προκαλέσει όπως πληροφορούμαστε ενδοοικογενειακό πόλεμο αφού ο κ. Ανδρέου όχι μόνο είναι απο τους πιο στενούς συνεργάτες του Κ. Μπακογιάννη αλλά ήταν και απο τα κορυφαία στελέχη της Ντόρας Μπακογιάννη στην περίοδο λειτουργίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας!
https://exofitsio.blogspot.gr/2016/12/blog-post_7703.html