19 Δεκ 2016

ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΟΥΝ ΤΗ ΝΔ

Ποιος χαράσσει στρατηγική στη ΝΔ; σίγουρα όχι τα συλλογικά όργανα. Σε καμία περίπτωση η κοινοβουλευτική ομάδα η οποία δεν έχει συγκληθεί για κανένα θέμα επί προεδρίας Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ο νέος αρχηγός της ΝΔ κινείται στα βήματα του Αντώνη Σαμαρά. ..
Σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο για την Ελλάδα, σκαλωμένος με το αφήγημα των εκλογών που του έχουν υποδείξει οι συνεργάτες του Κώστα Σημίτη, και οι δικοί του «άριστοι» τύπου Σπανάκη, συνεχίζει να αδιαφορεί για την καρδιά της ΝΔ, το πλειοψηφικό ρεύμα στη χώρα, και να λειτουργεί ως ο Κιμ Γιονγκ Ουν της κεντροδεξιάς.
Η αναστάτωση είναι μεγάλη στους βουλευτές της ΝΔ, ειδικά μετά το φιάσκο με το «παρών» όπου επέτρεψε ο Μητσοτάκης στον Τσίπρα (και ενώ έχει παραδώσει τη χώρα στους δανειστές) να χαρακτηρίζει την κεντροδεξιά παράταξη ως κόμμα υπαλλήλων του Σόιμπλε.
Η δε άθλια παρουσία του Άδωνι Γεωργιάδη, μία ακόμη στη Βουλή, αποτελεί ένα σαφές δείγμα πως αυτή η Νέα Δημοκρατία καμία σχέση δεν έχει με αυτό το μεγάλο πατριωτικό κόμμα που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.
Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως αυτή η νέα ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν έχει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά να κερδίσει και έχοντας σε εξέλιξη τα σκληρότερα μέτρα. Θυμίζουμε κανείς δεν ζητάει εκλογές, καταλληλότερος πρωθυπουργός ο ΚΑΝΕΝΑΣ και όλοι πιστεύουν πως η ζωή μας θα είναι τρισχειρότερη όποιος και αν κυβερνήσει. Δεδομένου ότι η ΝΔ αν κερδίσει, θα κερδίσει, λόγω αποχής των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ξεκάθαρο πως αν ο Τσίπρας μοιράσει κανά δυό επιδόματα ακόμη και η νέα Νέα Δημοκρατία συνεχίσει να συμπεριφέρεται ως παραμάγαζο του Βερολίνου, τότε το παιχνίδι είναι χαμένο!
«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com