10.12.16

ΓΚΑΦΑ Η ΣΥΓΧΥΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΓΝΙΟΜΗΧΑΝΩΝ;

Σε πολιτική σύγχυση βρίσκονται προφανώς κάποιοι βουλευτές της ΝΔ (Ολγα Κεφαλογιάννη, Κώστας Τσιάρας, Γιάννης Τραγάκης) οι οποίοι, αφού πρώτα ψήφισαν επί Σαμαρά – Βενιζέλου τη λειτουργία των παιγνιομηχανών (VLTs) από τον ΟΠΑΠ, τώρα, για λόγους που μόνο αυτοί...
γνωρίζουν, βγαίνουν και καταγγέλλουν με ερώτηση στη Βουλή την αλλαγή του κανονισμού λειτουργίας των παιγνιομηχανών, που αποφασίστηκε πρόσφατα. Μάλιστα, η προβολή της ερώτησης που κατέθεσαν οι τρεις από κυκλώματα media που ενοχλούνται από τον ΟΠΑΠ αλλά όχι από τον παράνομο τζόγο που έχουν στήσει διάφοροι, ακόμα και σε συνοικιακά καφενεία ή από τις ημιπαράνομες στοιχηματικές ιστοσελίδες, που λειτουργούν ανεξέλεγκτα και -το κυριότερο- αφορολόγητα (!), δείχνει ότι οι βουλευτές της Ν.Δ. ή «παρασύρθηκαν» ή δεν γνωρίζουν ή δεν έχουν σωστή εικόνα.
Οποιο από τα τρία κι αν ισχύει, δεν είναι δυνατόν να καταγγέλλουν επί της ουσίας το κόμμα και τον εαυτό τους που ψήφισαν την ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ που προέβλεπε και τη λειτουργία των VLTs. Τώρα, για τον… καημό τους «μην παρασυρθεί ο κόσμος» και παίζει με τις ώρες, μάλλον αυτός δείχνει ότι ζουν σε εικονική πραγματικότητα, καθώς καθένας -το χειρότερο, και κάθε ανήλικος (!)- μπορεί να παίζει στο κομπιούτερ του σπιτιού του όση ώρα θέλει, ό,τι θέλει, σε στοιχήματα αμφιβόλου νομιμότητος!
Προφανώς αυτός είναι και ο λόγος που κανείς τους δεν έχει αναρτήσει (!!!), όπως συνηθίζεται, στην προσωπική του σελίδα την ερώτηση που κατέθεσαν! Και βέβαια καμία συγκίνηση δεν επέδειξαν μέχρι σήμερα για τα 6,5 δισ. παράνομου τζόγου που παίζονται στην Ελλάδα, τα οποία δεν προσφέρουν ούτε 1 ευρώ φόρο!
Αντε να πειστούν οι ψηφοφόροι της Ν.Δ. ότι το κόμμα έχει ελπίδες να αλλάξει και να βάλει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας τόσο την προσπάθεια μίμησης των μεθόδων του ΠΑΣΟΚ όσο και τον πάλαι ποτέ συνεταιρισμό της με το κόμμα βασικό υπαίτιο του καταντήματος της χώρας. Αλλά αυτή δεν ήταν η μόνη περίπτωση παραζάλης. Ετερος βουλευτής της Ν.Δ. κατέθεσε ερώτηση με αφορμή πρωτοσέλιδο νεοφυούς εφημερίδας, την οποία το κόμμα του επισήμως καταγγέλλει ως το μακρύ χέρι του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά μάλλον βλέπει ο Μητσοτάκης και τραβάει τα… μαλλιά του.
https://kentrodexios.wordpress.com