9 Ιαν 2017

«Απαγορευτικό» Τατούλη...


Πέτρος Τατούλης
«Φίμωτρο» στους εργαζόμενους και στα στελέχη της Περιφέρειας Πελοποννήσου έβαλε ο Π. Τατούλης, μία ημέρα πριν από...
την επίσκεψη του υπουργού Επικρατείας, Χρ. Βερναρδάκη, και του γενικού γραμματέα Υγείας, Γ. Μπασκόζου, στην Τρίπολη.



Μέσω του εγγράφου που φέρνει στη δημοσιότητα η «Εφ.Συν.», το οποίο εστάλη προς τους αντιπεριφερειάρχες και τους προϊσταμένους των υπηρεσιών της περιφέρειας, ζήτησε να μην πραγματοποιηθεί «καμία συνάντηση και καμία αλληλογραφία με οποιονδήποτε φορέα και θεσμικό ή πολιτικό πρόσωπο», αν δεν προηγηθεί η άδειά του ή, πιο κομψά, η «συνεννόηση με το γραφείο του»!



Το έγγραφο συντάχθηκε στις 3 Ιανουαρίου. Για την επομένη το πρόγραμμα των κυβερνητικών στελεχών συμπεριλάμβανε συνάντηση με τον διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, που εδρεύει στην Τρίπολη, και συζήτηση υπό την παρουσία όλου του προσωπικού. Πριν ο κ. Τατούλης βάλει το «απαγορευτικό», είχε κληθεί στη συζήτηση και το υπαλληλικό προσωπικό της Περιφέρειας που στεγάζεται σε πτέρυγα του νοσοκομείου.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν ήθελε να κρύψει κάτι ο περιφερειάρχης ή τι είδους... διαρροές ήθελε να προλάβει, γιατί το ενδεχόμενο «δυσχέρειας» στη λειτουργία των υπηρεσιών -όπως επιχειρηματολογεί στο έγγραφό του- λόγω συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων με θεσμικά ή πολιτικά πρόσωπα δεν μοιάζει ρεαλιστικό. Ούτε αντιμετωπίζεται με... μάντρωμα και απαγόρευση συναθροίσεων!

 Στέργιος Ζιαμπάκας


efsyn.gr