27 Ιαν 2017

“Αποστολές δημοσίων σχέσεων” τα Σαββατοκύριακα σε πλοίο του Στόλου!

Το πλήρωμα πολεμικού πλοίου του Στόλου αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα έχει “χάσει” την ξεκούραση του Σαββατοκύριακου -όταν υπάρχει τέτοια δυνατότητα- όχι λόγω κάποιας αποστολής στο Αιγαίο, αλλά λόγω …δημοσίων σχέσεων.

Οι προσκλήσεις του κυβερνήτη για γεύματα στο πλοίο για κάποιο ανεξήγητο λόγο γίνονται πάντα Σαββατοκύριακο κι αυτό σημαίνει ότι το πλήρωμα ή ένας σημαντικός αριθμός των μελών του πρέπει να ΄ναι στη θέση τους.
Δεν είναι κακό πράγμα οι δημόσιες σχέσεις. Στο ΠΝ τα στελέχη το γνωρίζουν αυτό το “παιχνίδι” και το παίζουν παραδοσιακά πολύ καλά. Κι αυτό είναι θετικό . Αλλά δεν είναι ανάγκη όλα αυτά να επιβαρύνουν τα ήδη πολύ κουρασμένα πληρώματα των πλοίων του Στόλου. Κουρασμένα και σωματικά και ψυχικά.
Δεν υπάρχει τίποτα να δώσουμε στον κόσμο που υπηρετεί με φιλότιμο παρά τις περικοπές και τα μεγάλα προβλήματα που αυτές έχουν προκαλέσει στην καθημερινότητά του. Τουλάχιστον ας μην τους “κλέβουμε” και τα ελάχιστα που τους έχουν απομείνει. Όπως λίγες ώρες ξεκούρασης το Σαββατοκύριακο…
http://www.militaire.gr/