9.1.17

Στ. Κούλογλου: Γίνεται προσπάθεια συγκάλυψης του πολιτικού σκανδάλου της Novartis-Καταθέτει γαλαζιος υπουργός μέσα στη βδομάδα”

ΠΟΙΟΣ θελει το κουκουλωμα....ΕΔΩ και ΤΩΡΑ δωστε τα ονοματα...αλλιως δεν θελω να σκεφτομαι οτι το ριξατε στην πιατσα για να ωφεληθειτε και εσεις???

Για το σκάνδαλο Novartis

«Νομίζω ότι όπως όλα δείχνουν το

ελληνικό δημόσιο έχει ζημιωθεί περισσότερο με το σκάνδαλο Novartis από το σκάνδαλο Siemens καθαρά από την πλευρά του σκανδάλου και των επιπτώσεων του στο χώρο της υγείας έχουμε ένα σκάνδαλο που έχει ζημιώσει με εκατοντάδες εκατομμύρια το σύστημα υγείας έχουμε 4.500 γιατρούς που δωροδοκούνταν από την εταιρεία για να γράφουν τα φάρμακα της και φαίνεται ότι αυτό γινότανε με την ανοχή των υπουργείων υγείας και ανάπτυξης. Η έρευνα για το σκάνδαλο Novartis που ξεκινά από την περίοδο του 2000-2014, δηλαδή την περίοδο των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δείχνει πως έχουμε προσπάθεια συγκάλυψης του πολιτικού σκανδάλου».

Άλλωστε επισήμανε το σκάνδαλο έχει αποσιωπηθεί από τις εφημερίδες που είναι προσκείμενες στην ΝΔ, ενώ σε άλλες είναι πρώτη είδηση. Στην «Καθημερινή» για να τηρηθούν τα προσχήματα υπήρχε ένα άρθρο, όπου βέβαια δεν αναφέρεται καθόλου στο πολιτικό σκάνδαλο τη στιγμή που μέσα στη βδομάδα αναμένεται να καταθέσει ένας πρώην υπουργός για την υπόθεση μάλλον από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας.