12 Φεβ 2017

ΘΕΛΟΥΝ να προσκυνανε ΑΜΕΣΩΣ.....κωθωνια του κερατα!!!Η Ντόρα Μπακογιάννη ζητάει να ποινικοποιηθεί ” η καθυστέρηση στη διαπραγμάτευση”, αλλά όχι … το να την κοπανάει ο Καράβελας στο εξωτερικο!

Να ποινικοποιηθεί το χάσιμο χρόνου στην διαπραγμάτευση», ζητάει στο πρωτοσέλκιδοβ του Ελεύθερου Τύπου η Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ ετοιμάζει βαλίτσες για την αυριανή συνάντηση στο Βερολίνο, με την Μέρκελ και τον Σόιμπλε…

Προτείνει δηλαδή, να διαπραγματευόμαστε όχι μόνο υπό την πίεση του Σόιμπλε & Σία, αλλά και υπό τη Δαμόκλειο σπάθη των ποινικών ευθυνών στο εσωτερικό! … Τέλεια! Καλύτερο διαβατήριο για να περάσουν την πόρτα της καγκελαρίας, αύριο, δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Ίσως μόνον … εκείνο που “έβρισκε” ο έτερος πρωταγωνιστής του σκανδάλου της γερμανικής Siemens στην Ελλάδα, για να την κοπανήσει στο εξωτερικό και να μην διωχθεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη! Ο Χρήστος Καραβέλας. Που την κοπάνησε σαν κύριος όταν υπουργος Εξωτερικών ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία ( όπως δικαιολογηθηκε στο Νικο Χατζηνικολάου ). δεν έστειλε το τηλεγράφημα για τη σύλληψή του, στον τότε υπ Δικαιοσύνης και κολλητό της Νίκο Δένδια, από … λόγους “ιδιαίτερης ευαισθησίας”! Και προφανώς ” πρόδηλης αναισθησίας” προς το λαό, το Σύνταγμα και τη Δικαιοσύνη. Όπως ακριβώς και προσωπικός φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη, ο αρχισκανδαλάρχης της υπόθεσης Siemens Μιχ Χριστοφοράκος, που επίσης έχει βρει άσυλο στη Γερμανία.
Άκρως πατριωτικό… και βολικο!

( Δείτε τι δήλωνε στο Νικο Χατζηνικολάου )
http://thefaq.gr/