5 Φεβ 2017

«ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ» ΣΤΗ ΝΔ: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΚΟΝΟ Ο ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

Ένα άκρως ανατριχιαστικό ρεπορτάζ για τις νέες υποψηφιότητες στη νέα Νέα Δημοκρατία, με φόντο τις επόμενες εκλογές (που ονειρεύεται ο Μητσοτάκης και δεν έρχονται), δημοσιεύει η Χριστίνα Κοραή στη “Real News”.
Η έμπειρη δημοσιογράφος καταγράφει ..
τα νέα άφθαρτα πρόσωπα τους λεγόμενους ΑΡΙΣΤΟΥΣ που σχεδιάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να εντάξει στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να δώσει την εικόνα ανανέωσης της πρώην Καραμανλικής παράταξης που  ακολουθεί το δρόμο του Κώστα Σημίτη, στο δρόμο προς την ανακατάληψη της εξουσίας (από τον Σημίτη)
Από τις περιπτώσεις που αναφέρει η Χριστίνα Κοράη, ξεχωρίζουν η επιστροφή του Άρη Σπηλιωτόπουλου, στην Α’ Αθηνών στην οποία πολιτευόταν από το 2004, της Σοφίας Ζαχαράκη στην Ευρυτανία, πολιτική αφετηρία της οικογένειας Μπακογιάννη, του Βασίλη Σπανάκη στη Β’ Αθηνών, του Μακάριου Λαζαρίδη στην Καβάλα, και της Μίκας Ιατρίδη στα Δωδεκάνησα.
Ο Τάκης Θεοδωρικάκος στενός συνεργάτης του Σημίτη και του Λαλιώτη, εισηγείται στον Κυριάκο Μητσοτάκη με θέρμη (αγάπη μόνο) την επιστροφή του Άρη Σπηλιωτόπουλου στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, μιας και ο party animal πολιτικός είναι ο μόνος που μπορεί να κερδίσει τους ψηφοφόρους του Κολωνακίου.

Μετά τον Άρη Σπηλιωτόπουλο θα ακολουθήσει στη ΝΔ και ο «Αγάπη Μόνο». Εδώ πήρανε τον Mr Kollagen… στον «Αγάπη Μόνο» θα κολλήσουν; αναφέρουν πολιτικοί αναλυτές του Τραμπ.

Λεζάντα φωτογραφίας: Ο περιβόητος Τάσος Ποτσέπης γνωστός ως «Αγάπη Μόνο» φωτογραφήθηκε με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο στη Μύκονο τον Σεπτέμβριο του 2016 και από το ενσταντανέ ξεχωρίζει ασφαλώς το τροπικό (και βάλε) μαύρισμα του πρώην διάσημου υπουργού και δημοτικού συμβούλου της Αθήνας. Οι δυο τους συναντήθηκαν στο Super Paradise, κατά την παρουσίαση του τραγουδιού του Τάσου Ποτσέπη με την Τζούλια Αλεξανδράτου. Μαζί τους ήταν και ο μάνατζερ Σπύρος Ρέβης.
«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com