8 Φεβ 2017

«ΓΑΡΓΑΡΑ» ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΣΙΓΟΥΡΑΚΙ ΠΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ. «ΜΥΡΙΖΕΙ» ΨΗΦΙΣΗ ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΝΔ!

Κάτι συμβαίνει! Ποιος του έγραψε τη δήλωση του Μητσοτάκη; Τέλειωσε το αποτυχημένο αφήγημα των εκλογών ή οδηγούμαστε σε συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ, ως απαίτηση των δανειστών για να δουν ποιος είναι ο πιο πρόθυμος;

Ελπίζουμε να το φέρει το θέμα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του αποκόμματος ο Μητσοτάκης. Μην μπερδεύεται, η Διαμαντοπούλου και ο Ραγκούσης δεν κάνουν κουμάντο ακόμη.

Η δήλωση του Μητσοτάκη που κάνει γαργάρα τις εκλογές:
«Η Κυβέρνηση έχει οδηγήσει σε απελπισία εκατοντάδες χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους, επιστήμονες και αγρότες με τις αβάσταχτες ασφαλιστικές εισφορές που επέβαλε.
Οι επιπτώσεις είναι δραματικές: Λουκέτα σε επιχειρήσεις. Εκτίναξη της μαύρης εργασίας. Μετανάστευση επαγγελματιών κι επιχειρήσεων.
Ιδιαίτερα πλήττονται όμως οι εργαζόμενοι, ασφαλισμένοι με μπλοκάκι που μαζικά τα κλείνουν επειδή αναγκάζονται να καταβάλουν διπλές εισφορές.
Το μήνυμα που στέλνουμε, μαζί με όλους όσοι πλήττονται από την πολιτική της Κυβέρνησης, είναι ξεκάθαρο:
Πάρτε πίσω τώρα αυτήν την καταστροφική ρύθμιση.
Μοναδική διέξοδος είναι η μείωση και των φόρων και των ασφαλιστικών εισφορών, με αντίστοιχη μείωση των κρατικών δαπανών, ώστε να ανασάνει η οικονομία.
Να προσελκύσουμε επενδύσεις και να δημιουργήσουμε χιλιάδες θέσεις εργασίας που θα τονώσουν το ασφαλιστικό μας σύστημα.»


«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com