15 Φεβ 2017

ΚΥΡΙΑΚΟ να αρεις την βουλευτικη σου ασυλια να δειξεις οτι δεν φοβασαι για την ΜΑΡΕΒΑ....Γινε μια φορα παντελονατος....

Στο εσωτερικό της ΝΔ βοούν η μουρμούρα και τα σχόλια που μόνον διάθεση “κάλυψης” του προέδρου της ΝΔ και της συζύγου του Μαρέβας, στον τρόπο που χειρίζονται μέχρι τώρα την συγκεκριμένη υπόθεση, δεν δείχνουν…

Χαρακτηριστικό το σχόλιο του δημοσιογράφου Γιώργου Χαρβαλιά, γνωστού για τις δεξιές του απόψεις:
Την υποχρέωση του προέδρου της ΝΔ να πάρει θέση την επισημαίνουν ακόμη και εφημερίδες κάθε άλλο πάρα φιλοκυβερνητικές. Π.χ. ο Γιώργος Χαρβαλιάς – υπενθυμίζοντας και τις υποθέσεις της Ζήμενς και της δανειοδότησης του Κήρυκα των Χανίων- έγραφε στη <Δημοκρατία>:

-«Απάντησε όχι ο ίδιος, αλλά η σύζυγος του με μια δακρύβρεχτη ανακοίνωση γεμάτη επικολυρικές διατυπώσεις… Αντί άλλης εισαγωγής, η θιγόμενη εν αναμονή πρώτη κυρία, επέλεξε την προσφιλή μέθοδο της παράθεσης…τίτλων σπουδών ως πειστήριο αξιοσύνης. Και βεβαίως λέξη για την ταμπακιέρα. Πόσο δηλαδή αγοράστηκε το περίφημο διαμέρισμα στη συνοικία της…διανόησης και όχι της χλιδής… Τα «μπερδεύτηκε ο λογιστής μου κι έδωσε λάθος ΑΦΜ» καλά είναι να τα λέει η κυρά Μαρία την ώρα που μπουκάρει το ΣΔΟΕ στο σουβλατζίδικο. Αλλά για «πρώτη εθνική» που ετοιμάζεται να καταλάβει την εξουσία προκαλούν στην καλύτερη περίπτωση μειδιάματα συγκατάβασης… Φοβούμαι λοιπόν ότι ο εν αναμονή πρωθυπουργός έχει μπερδέψει το κοινό στο οποίο απευθύνεται».