6.2.17

ΚΟΥΛΗ διωξτους ..σου παιζουν παιχνιδι και σε ξεφτελιζουν!!! Άδωνις, Κικίλιας ! Επιβεβαιώνουν L’OREAL και Rothschild τις συναντήσεις με Τσίπρα στο Παρίσι

ΒΡΩΜΙΚΟ παιχνιδι των ΣΑΜΑΡΙΚΩΝ ,ΑΔΩΝΙ και ΚΙΚΙΛΙΑ εναντιον του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ....Παρασυρουν την παραταξη στον ΟΛΕΘΡΟ....ΚΟΥΛΗ τωρα να τους διωξεις γιατι σε πανε σαν προβατο σε σφαγη!!!!
Ψάχνουν πέτρα να κρυφτούν πλέον η ΝΔ , ο αντιπρόεδρος της Άδωνις Γεωργιάδης και ο εκπρόσωπός της Βασ. Κικίλιας, μετά την επιβεαιωση από ...
τους δύο γαλλικων συμφερόντων πολυεθνικούς κολοσσούς, των συναντήσεων με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στο Παρίσι, κατά την ολιγόωρη στάση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους, στην πτήση επιστροφής από τη Λισαβόνα. Αυτό που μαίνει τώρα είναι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να κατηγορήσει L’OREAL και Rothschild , για … “φιλοσυριζαικά” αισθήματα !!!
Επιβεβαιώνονται λοιπόν, οι συναντήσεις του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι με εκπροσώπους της επενδυτικής Τράπεζας Rothschild & Co και του ομίλου L’Oreal.
Σε σχετικά ερωτήματα της Καθημερινής, οι δύο εταιρείες επιβεβαιώνουν τις συναντήσεις.
Συγκεριμένα, η εκ των επικεφαλής του τμήματος εταιρικών σχέσεων της Rothschild κ. Caroline Nico επιβεβαίωσε ότι ο κ. Τσίπρας είχε συνάντηση με εκπροσώπους της τράπεζας στις 30 Ιανουαρίου στο Παρίσι. «Η Rothschild & Co δεν θα προβεί σε κανένα περαιτέρω σχόλιο επί του θέματος».
Αντιστοίχως, η επικεφαλής εταιρικής επικοινωνίας της L’Oreal Anne-Laure Richard επιβεβαίωσε επίσης τη συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίιλου Jean-Paul Agon, πλην όμως αρνήθηκε να δώσει περισσότερα στοιχεία.
Σύμφωνα με την απάντηση της κ. Richard «επρόκειτο για μία ιδιωτική (σ.σ. εννοείται ανεπίσημη) συνάντηση και ουδέν σχόλιο έχουμε σχετικά με το περιεχόμενο των συζητήσεων». (Το πρωτότυπο κείμενο στην αγγλική: «It was a private meeting, we have no comment regarding topics discussed»).