2 Φεβ 2017

Η παγίδα των τραπεζών στους εργαζόμενους του MEGA και την DIGEA

Προκάλεσαν τεχνητή φαγωμάρα για να μην πληρώσουν και να εισπράττουν μόνο τα έσοδα από τις διαφημίσεις
Τελικά το παραμύθι δεν έχει δράκο… αφού όπως αναφέρει το ενημερωμένο mediatvnews δεν συμφέρει τους ανταγωνιστές του MEGA να κλείσει το ...
κανάλι, δεδομένου ότι θα αναγκαστούν να πληρώσουν μεγαλύτερο ενοίκιο!
Η παγίδα των τραπεζών στους εργαζόμενους του MEGA και την DIGEA

Άκυρος λοιπόν ο ξαφνικός χαμός που έγινε εχθές ότι δήθεν η DIGEA απειλεί με μαύρο το κανάλι… Παρόλα αυτά μπορεί να υπάρχει έλλειμμα ενημέρωσης και ειδικά ανάμεσα στους ταλαιπωρημένους εργαζόμενους του καναλιού που ειναι 7 μήνες απλήρωτοι… μεγαλύτερο όμως πρόβλημα αναδεικνύεται η συσκότιση των γεγονότων!
Με βάση αυτό προκύπτει σαφώς ότι κάποιοι βολεύονται, αν δεν εξυπηρετούνται κιόλας!
Πάντως ανάμεσα τους είναι σίγουρα οι τράπεζες που κρατούν δεσμευμένους τους λογαριασμούς του καναλιού, εισπράττουν τα έσοδα… αλλά δεν καταβάλλουν τα δεδουλευμένα των εργαζομένων και όποιων άλλων (ανάμεσα τους και η DIGEA)… Διότι αυτό που αποσιωπήθηκε ή τουλάχιστον δεν τονίστηκε όσο έπρεπε από το εξώδικο που διέρρευσε… ήταν ο παραλήπτης νούμερο δύο, δηλαδή οι τράπεζες! Δηλαδή αυτές που έχουν το χρήμα και το μοιράζουν κατά το δοκούν!
Οι τράπεζες είναι λοιπόν το πρόβλημα για άλλη μια φορά που βολεύονται εισπράττοντας εκατομμύρια από το κανάλι, αλλά κάνουν το κορόιδο όταν πρέπει να πληρώσουν τις υποχρεώσεις… διότι δεν μπορεί να καλύπτεις μόνο τα λειτουργικά που σε βολεύουν για να εισπράττεις τα έσοδα… και αυτοί που συμβάλλουν, όπως οι εργαζόμενοι, να τους ρίχνεις στον Καιάδα! Ή όταν μια εταιρία – κομβικής σημασίας, για την εκπομπή του σήματος για να την αποφύγεις… προκαλείς τεχνητή ένταση και αντιπαράθεση!
Πόσο πιο εξόφθαλμη πια η παγίδα που έστησαν οι τράπεζες και στην οποία παρασύρθηκαν αρκετοί..  χάνοντας προς στιγμής τουλάχιστον το στόχο που εν προκειμένω είναι οι τράπεζες… οι οποίες βρίσκουν χρήματα μόνο για όσους τους βολεύει!
http://www.enimerosi24.gr/