14 Μαΐ 2017

Ο Αυτιάς “στρίμωξε” τον Σταϊκούρα: “Θα γίνετε περισσότερο κοινωνικοί;”Θα ασχοληθειται με τους πολιτες η μονο με τις επιχειρησεις?

Ο Τομεάρχης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας “ανακρίθηκε” από τον Γιώργο Αυτιά στη πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, και… στριμώχτηκε, αναφορικά με τις θέσεις της ΝΔ.
Ο έμπειρος δημοσιογράφος δεν ..
περιορίστηκε στο να ακούει τους αριθμούς που ανέφερε ο Χρήστος Σταϊκούρας, και τις θέσεις γενικής πολιτικής που διατύπωνε, και προχώρησε στο… δια ταύτα.
“Θα είστε περισσότερο κοινωνικοί από το παρελθόν;”, ρώτησε ο Γιώργος Αυτιάς τον Χρήστο Σταϊκούρα, αναφερόμενος στο κυβερνητικό παρελθόν της Νέας Δημοκρατίας επί εποχής Μνημονίων, την περίοδο 2012-2-15, και υπογραμμίζοντας την ανάγκη το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να μιλήσει για τα πραγματικά προβλήματα των απλών πολιτών, αντί να περιορίζεται στο να μιλάει για επενδύσεις και υπέρ των επιχειρήσεων.
Η εκπομπή του Γιώργου Αυτιά τα πρωινά του Σαββατοκύριακου σαρώνει σε τηλεθέαση, αναδεικνύοντας προβλήματα της καθημερινότητας, και είναι χαρακτηριστικό ότι την επέλεξε την προηγούμενη εβδομάδα για να προβάλει τις θέσεις του ο ίδιος ο σημερινός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
υστερογραφα