18 Μαΐ 2017

ΥΠΑΡΧΕΙ δικαστης?Ο ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥκαι ο ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ(Ολυμπιακου) να συλληφθουν αμεσως για δυσφημηση του ποδοσφαιρου..

ΤΕΤΟΙΕΣ δηλωσεις θα τις κανετε σε ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ αγωνες?ΟΧΙ μονο εδω στο μπουρδελο τις κανετε...!
ΘΕΛΕΤΕ και ΦΙΛΑΦΘΟΥΣ στα γηπεδα?
ΔΙΑΒΑΣΤΕ δηλωσεις και εαν αυτοι ειναι παραγοντες ΤΟΤΕ το ποδοσφαιρο στην ΕΛΛΑΔΑ πρεπει να το τελειωσουν ΤΩΡΑ...αλλιως θα υπαρχουν νεκροι...
ΓΙΑΤΙ ο μεν ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ζει στην εποχη που επαιζε μπουνιες με τον
ΣΥΝΕΤΟΠΟΥΛΟ ο δε ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ δειχνει να ειναι κουτσαβακι απο την ΚΑΛΑΜΑΤΑ...

Ειναι κυριοι αξιοι της τυχης τους στον ΠΑΟ....Με την διοικηση του ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ αναρωτηθειτε ποσοι βαθμοι του αφαιρεθηκαν ολα αυτα τα χρονια...ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ που δεν μπορει να ελεγχει τους καφρους των ακριβων εισητηριων ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ η ειναι εντελως ηλιθιος οπως ΟΛΟΙ τον παρουσιαζουν...
ΜΑΛΛΟΝ και τα δυο....
ΔΙΑΒΑΣΤΕ δηλωσεις και θα μειν ετε ΚΑΓΚΕΛΟ!!!
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ...
«Επιτρέψτε μου να πω ότι έχουν γίνει πάρα πολλά περιστατικά στο παρελθόν τέτοια, ο Βλάνταν επειδή υπήρξε και συμπαίκτης μου έχει  ζήσει πολύ άγριες συνθήκες σε γήπεδα. Νομίζω ότι έτσι όπως τον γνωρίζω εγώ και γνωρίζοντας τι άνθρωπος και τι άνδρας είναι για μένα έφυγε πολύ εύκολα από τον αγωνιστικό χώρο. Μακάρι να μην έχει τίποτα το παιδί, ξέρω πόσο δυνατός είναι, δε νομίζω ότι έχει κάτι σοβαρό».

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!!
«Είμαι σίγουρος! Ήταν προσχεδιασμένο, έγινε και μετά την αποβολή. Ο Παναθηναϊκός ήταν ήδη με 10 παίκτες, δύσκολα θα παίρνανε το παιχνίδι. Ήταν προσχεδιασμένο σχέδιο. Το κουτί ήταν ίδιο. Αν δείτε το ριπλέι το χτυπάει αλλού και έχει αίμα αλλού! Δείτε το! Αυτό τα λέει όλα».
ΔΔΕΙΤΕ το αλλο ταλεντο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ....