24 Μαΐ 2017

Γιατί η ΝΔ καλύπτει τον γιο του Γιάννου!ΟΥΤΕ ΠΑΣΟΚ να ητανε...και περιμενουν ψηφους απο τον λαο!!

Η Δικαιοσύνη «πάγωσε» τους λογαριασμούς του Νικήτα... Καρτάλη, αλλά στην Πειραιώς σφυρίζουν αδιάφορα
Παρά τη δέσμευση και όλων των δικών του τραπεζικών λογαριασμών, έπειτα από βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας, η Νέα Δημοκρατία καλύπτει τον
(γιο του Γιάννου Παπαντωνίου) Νικήτα Παπαντωνίου - Καρτάλη, που ήταν ένα από τα πρώτα ονόματα που διέρρευσαν, ως επιλογή της ηγεσίας του κόμματος, για το μητρώο στελεχών!

Μπορεί ο Νικήτας Παπαντωνίου να κρύβει το πατρικό όνομά του από το κοινό της Μαγνησίας, όπου σκοπεύει να πολιτευτεί με τη Ν.Δ., και να προβάλλει το οικογενειακό όνομα της μητέρας του, της ιστορικής οικογένειας των Καρτάληδων, ωστόσο οι δημόσιες Αρχές προέβησαν στο «πάγωμα» και των δικών του περιουσιακών στοιχείων -μαζί με του πατέρα του, Γιάννου Παπαντωνίου, και της συζύγου του-, στο πλαίσιο της έρευνας από την επιτροπή της Βουλής.

Στο ερώτημα που απηύθυνε η «δημοκρατία» για το ποια είναι η θέση της Ν.Δ. για την εξέλιξη αυτήν, η απάντηση της Πειραιώς ήταν «όταν κρίνουμε ότι πρέπει να δώσουμε απάντηση στο θέμα του Νικήτα Παπαντωνίου, τότε θα το κάνουμε». Πρόσθεσε δε ότι «καταρχάς, δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη». Εντύπωση προκαλεί ότι η Ν.Δ. δεν «παγώνει» κι εκείνη την υπόθεση του Νικήτα Παπαντωνίου, έστω μέχρι οι αρμόδιες Αρχές να αποφανθούν ότι δεν υπάρχει καμία δική του εμπλοκή.

Θυμίζουμε ότι ακόμα και ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη -και πρώην βουλευτής Κέρκυρας- Νίκος Γεωργιάδης, σχεδόν αμέσως μόλις διατάχθηκε κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα, πέρυσι τον Ιανουάριο, εις βάρος του, ύστερα από δημοσίευμα που τον ενέπλεκε σε ποινικά κολάσιμη πράξη, παραιτήθηκε από τη Ν.Δ. μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Ο υιός Παπαντωνίου δεν έπραξε κάτι ανάλογο, αλλά ούτε η Ν.Δ. ανέστειλε έστω την ιδιότητα του μέλους στο πρόσωπό του.

Ο Νικήτας Παπαντωνίου μετά τη διαρροή του ονόματός του, ως επιλογής του μητρώου στελεχών, ξεκίνησε την προσπάθεια να κατέβει ως υποψήφιος βουλευτής στη Μαγνησία, δίνοντας τις πρώτες συνεντεύξεις σε τοπικά κανάλια. Είπε ότι πριν πάρει την απόφαση ενημέρωσε τον πατέρα του, ενώ αποτιμά θετικά τη συμβολή του, αφού «συνδύασε το όνομά του με μεταρρυθμίσεις, με τις οποίες εγώ συμφωνώ».
http://www.dimokratianews.gr