18 Μαΐ 2017

Η όμορφη Μαρία έπεσε σε Χαράδρα της Κυψέλης! Μια απίστευτη περιπέτεια στην Αθήνα-Καμπούλ του Καμίνη

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης είναι γεννημένος για μεγάλα έργα-Φαραωνικά. Και η Αθήνα είναι μια πόλη που τον αδικεί. Είναι μια πόλη στην οποία δεν μπορεί να δείξει το εκτόπισμά του, την κλάση του. Είναι σαν να βάζεις τον Ρονάλντο να παίξει στο γήπεδο του Α.Ο. Γαυγαμήλων. Η ζωή χρωστάει στον
Γιώργο Καμίνη κάτι πιο μεγάλο, πιο σπουδαίο, κάτι αντίστοιχο του μεγέθους του ανδρός τέλος πάντων.
Περιμένοντας λοιπόν αυτό το σπουδαίο και μοναδικό να έλθει στη ζωή του δεν μπορεί το παληκάρι να ασχολείται με λακούβες, κακοτεχνίες δρόμων και τόσο πεζά πράγματα. Δεν ασχολείται σίγουρα με τους εργολάβους στους οποίους δίνει τα έργα και κυρίως με τις υπεργολαβίες των εργολάβων που παίρνουν τις δουλειές.
Οπως για παράδειγμα την επισκευή του δρόμου στην διασταύρωση Λέλας Καράγιαννη 23 και Σικίνου στη Κυψέλη. Εδώ κάποιος τραπαρίφας υποεργολάβος ανέλαβε να διορθώσει την άσφαλτο που είχε βουλιάξει. Σύμφωνα με πληροφορίες το έργο της επισκευής (τρομάρα τους) ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 17 Μαίου 2017.
Την επόμενη μέρα το πρωί η όμορφη Μαρία Κολουσιάδη που ασχολείται με διαχείριση κτιρίων καβάλησε το mini και κατευθύνθηκε από τα βόρεια προς το κέντρο της Αθήνας. Για την ακρίβεια δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι η Μαρία “σημάδεψε” την διασταύρωση της Κυψέλης Λέλας Καράγιαννη 23 και Σικίνου. Και το αντίστροφο.
Καθώς λοιπόν η Μαρία έφτασε στο σημείο μηδέν, η άσφαλτος υποχώρησε σαν ασανσέρ που πάει φουνταριστό στο υπόγειο.

Το κακόμοιρο mini έπεσε ακαριαία στην Χαράδρα του Καμίνη. Η Μαρία που εργάζεται στο κέντρο της Αθήνας που θυμίζει Καμπούλ χρειάστηκε να επιστρατεύσει όλη την ψυχραιμία της για να αντιμετωπίσει το όργανο της Τροχαίας που έφτασε στο σημείο.
Το όργανο, ως δημόσιος υπάλληλος, επιχείρησε να υπερασπισθεί τον Δήμο και ότι δεν φταίει αυτός κ.λ.π.

Είναι αυτό που λέμε κόρακας-κοράκου μάτι δεν βγάζει.
Στην συνέχεια 5-6 πρόθυμοι ανέλαβαν να σπρώξουν το ταλαίπωρο mini για να βγει από τη Χαράδρα του Καμίνη πράγμα που έγινε τελικά. Η Μαρία κατάφερε να απεγκλωβιστεί και τώρα αρχίζει η νέα της περιπέτεια να βρει άκρη με τον δήμο της Αθήνας-Καμπούλ.
Οσο για τον Καμίνη, είπαμε: Το παληκάρι είναι φτιαγμένο για τα μεγάλα και τα σπουδαία, με τις λακούβες θ΄ασχολείται τώρα…


    http://kourdistoportocali.com