15 Ιουν 2017

Ο χωρισμός της έκανε … καλό! “Εκτόξευση” επιχειρηματικά της Μαρέβα … 5 μέρες μετά τον χωρισμό της από τον Κυριάκο

Σύμφωνα με πληροφορίες, αλλά και από όσα δηλώνει σε συνέντευξη στο koutipandoras.gr ο Σπ Λαππας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, από την μελέτη των πόθεν έσχες και των περιουσιακών στοιχείων της Μαρέβα και του Κυριάκου Μητσοτάκη από δικαστικό που συμμετέχει..
στην Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής και είχε ελέγξει τα περιουσιακά στοιχεία της Μ. Μητσοτάκη, προκύπτει ότι: “Η περιουσιακή εκτόξευση της Γκραμπόφσκι ταυτίζεται χρονικά με το συμφωνητικό διάστασης με τον Μητσοτάκη”
Από την ανάλυση των στοιχείων το συμπέρασμα του δικαστικού, που φρόντισε να το «μοιραστεί» με τα άλλα μέλη της Επιτροπής Πόθεν Έσχες, ήταν ότι «πέντε μέρες μετά την έναρξη της διάστασής της αρχίζει η εργώδης επιχειρηματική δραστηριότητα της Μ. Μητσοτάκη». Με αυτά τα δεδομένα η Επιτροπή αποφάσισε να ζητήσει περισσότερα στοιχεία από το ζεύγος Μητσοτάκη. Συγκεκριμένα η απόφαση της Επιτροπής είναι «οι ερευνώμενοι να προσκομίσουν συμπληρωματικά στοιχεία, ώστε τα μέλη της Επιτροπής να διαμορφώσουν εδραία πεποίθηση για την ουσία της υπόθεσης πριν οδηγηθούν στην τελική κρίση».
Πηγή: avantipopolo.gr