10.6.17

Οι διεθνείς φώναζαν στην Αστυνομία της Βοσνίας να σταματήσει το ξύλο στους Ελληνες οπαδούς [εικόνες][Ο Ζέκα ήταν ο πρώτος που έτρεξε και διαμαρτυρηθηκε... πολύ πόρωση με την Ελλάδα το άτομο αν κρίνω κι απ' τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα "θέλαμε να κάνουμε περήφανους όλους τους Έλληνες"]
Για χρόνια θα θυμούνται οι Έλληνες διεθνείς το ταξίδι τους στη Ζένιτσα και κυρίως για όσα

συνέβησαν μετά τη λήξη του αγώνα.

Αφού, λοιπόν, η ελληνική αποστολή είδε μέχρι και παίκτη της ομάδας να αποχωρεί με σπασμένα δόντια λόγω γροθιάς του βοηθού προπονητή της Βοσνίας, οι Έλληνες διεθνείς κλήθηκαν να παίξουν και ρόλο… πυροσβεστών προκειμένου να γλιτώσουν τους οπαδούς που ταξίδεψαν στη Ζένιτσα.

Συγκεκριμένα, αφού οι Αρχές της Βοσνίας είχαν επιδοθεί σε αλόγιστη βία μετά το τελικό σφύριγμα εναντίον των Ελλήνων φιλάθλων, οι παίκτες του Μίκαελ Σκίμπε έφυγαν… σφαίρα για την εξέδρα που κάθονταν προκειμένου να παρακαλέσουν να επικρατήσει η λογική και να σταματήσει το ξύλο.

Μανιάτης, Ζέκα, Τζιόλης, Καρνέζης, Παπασταθόπουλος και οι υπόλοιποι με χαρακτηριστικές κινήσεις φώναζαν προς την Αστυνομία να ηρεμήσει, κάτι που με τα πολλά εισακούστηκε.


Πηγή: sportfm