12 Ιουν 2017

ΚΑΜΜΕΝΕ εμεις πληρωνουμε τον συμβουλο σου για να βριζει την ΣΗΜΑΙΑ μας...Οι ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ τι λενε για τον συμβουλο σου? ΑΥΤΟΣ θα υπερασπιστει την ΕΛΛΑΔΑ μας..ΑΥΤΗ ειναι η πολιτικη σας..ΠΑΝΟ τωρα να σε δω ...ΤΟΛΜΑΣ να τον ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ?

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ
Άκρατοι εθνικιστές, ταλιμπάν, που τον έχουν πρήξει, είναι κατά τον Βασίλη Συριόπουλο αμειβόμενο σύμβουλο του Υπουργού Εθνικής Αμύνης Πάνο Καμμένο και μόνιμο συνοδό του, όσοι ΔΕΝ ανέχονται και ΔΕΝ αποδέχονται τη βεβήλωση της Ελληνικής σημαίας από τους πρωκτολάγνους της παρέλασης του Gay Pride.

Παραπέμπει όλους εμάς που αντιδράσαμε στην προσβολή του αιματοβαμμένου εθνικού συμβόλου, στις ΗΠΑ όπου οι παντός είδους σεξουαλικώς ανώμαλοι μπορούν ελεύθερα να αλλοιώνουν τη σημαία των ΗΠΑ, λες κι εμείς είμαστε Αμερικανάκια.
Είμαστε βέβαια όπως λέει ο υπουργικός σύμβουλος  βλάχοι β' διαλογής.
Με χαρακτηρισμό «ο Κίτσος από τον Τύρναβο» που ενοχλήθηκε, και που λειτουργούμε χωρίς ανοιχτό μυαλό, αφού δεν συμμεριζόμαστε τις σεξουαλικές επιθυμίες και διαστροφές του ανοιχτού πρωκτού, που υπερασπίζεται ο βολεμένος έμμισθος στο γραφείο του Υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Ίσως από το πολύ "στα τέσσερα" που το έχουν ρίξει στη κυβέρνηση, το γύρισαν τα παλληκάρια.
Αφού για τους συμβούλους του Υπουργού Εθνικής Άμυνας αυτά είναι αποδεκτά, ας συμπεριλάβει στο πρόγραμμα του επόμενου εορτασμού και παρέλασης ο Πάνος Καμμένος την όποια σεξουαλική διαστροφή και τα νέα γούστα αυτά .
Κι ας κρατάει και τη σημαία ο Συριόπουλος άξιος σημαιοφόρος των κάθε είδους πολιτικών και σεξουαλικών gay.
Πάντως εμείς «οι Κίτσοι και Μήτσοι από τον Τύρναβο», όλους αυτούς gay δεν τους λέγαμε, αλλιώς τους λέγαμε στον Τύρναβο, στη Τρίπολη, στον Πειραιά, στη Κρήτη, και σ’ όλη την Ελλάδα,  και τα αλεξίπτωτα τα φοράγαμε για να πηδάμε από τα αεροπλάνα και όχι για να μας πηδάνε τα φρικιά της παγκοσμιοποίησης και της αλλοίωσης των γενετήσιων φύλων.
Κατάλαβες Βασιλικούλα  έμμισθο τρολάκι του Καμμένου ;




Ποιος είναι ο Βασίλης Συριόπουλος
Ο διορισμένος «εθελοντής» τρολ  του Καμμένου με τα 53.000 tweets
Στο προφίλ του στο Twitter ο κ. Βασίλης Συριόπουλος έχει «ταγκάρει» την ιστοσελίδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Εξάλλου από τις περίπου 53.000 αναρτήσεις του δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος την επαγγελματική του σχέση με το συγκεκριμένο κόμμα και ειδικότερα με τον αρχηγό του κ. Καμμένο.
Το ΦΕΚ 401 της 5ης Ιουνίου 2015 την αποδεικνύει, καθώς διορίστηκε σε θέση δημοσιογράφου-συνεργάτη της Διεύθυνσης Ενημέρωσης του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, αν και ο ίδιος εμφανίζεται ως εθελοντής -όπως και οι κύριοι Χατζηχρυσός και Ιωάννης Δραγάτης- στη WEB tv του κόμματος, με ειδικότητα στην εικονοληψία.
Ωστόσο δεν περιορίζεται στο να φωτογραφίζει ή να τραβά βίντεο τον κ. Καμμένο στις δημόσιες εμφανίσεις του.
Ακολουθώντας το ρητό «αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει», σε tweet του Άδωνι Γεωργιάδη -κάτι πρέπει να έχουν μαζί του- σχετικά με την υποδοχή με αυγά που επιφύλαξαν στον κ. Καμμένο οι κάτοικοι στην Κω, ο κ. Συριόπουλος του απαντά: «Ξέρεις εσύ. Μιλάς εκ πείρας».

Αποκαλεί «γίδια» που «τρέχουν και αναπαράγουν  μ... ες όλη την ώρα» όσους  έγραψαν για τον διαδικτυακό χωρισμό του κ. Τσίπρα με τον αρχηγό των Podemos Πάμπλο Ιγκλέσιας, ενώ χαρακτηρίζει «ξεφτίλες» ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ζητώντας μάλιστα το κλείσιμό τους ως ισοδύναμο μέτρο για το άνοιγμα της ΕΡΤ.
«Στα τσακίδια», έγραψε για την παραίτηση του κ. Αντώνη Σαμαρά από την προεδρία της Ν.Δ., χαρακτήρισε «αγωνιστή» τον κ. Τσίπρα που κάθισε στη Σύνοδο Κορυφής «μόνος εναντίον της Ευρώπης που πρεσβεύουν.

Το δύσκολο, να κάτσεις εκεί», ενώ για τον κ. Σταύρο Θεοδωράκη λέει: «Ακουσε κανείς τι είπε ο Ποταμάκης; Μέχρι να φέρω τα πακοτίνια είχε κατέβει». Δύο ημέρες πριν το δημοψήφισμα είχε γράψει: «Τα τρολάκια θα φάνε ένα 70% Οχι στο κεφάλι μεθαύριο και θα συνέλθουν», λησμονώντας ίσως το δικό του τρολάρισμα τις προηγούμενες ημέρες υπέρ του «Οχι».
Από το http://www.protothema.gr/politics/article/509912/trolaroun-uper-suriza-kai-proslamvanodai/