19 Ιουν 2017

Μπράβοι του Έντι Ράμα χτύπησαν Αλβανούς πολίτες στην Αθήνα – Σοβαρά επεισόδια στο «Τιτάνια»

Στο ξενοδοχείο Τιτάνια πραγματοποιήθηκε προεκλογική συγκέντρωση του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Αλβανίας του Έντι Ράμα στην οποία παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές της περιφέρειας Αργυροκάστρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Himara.gr η εκδήλωση μετατράπηκε για λίγο σε γήπεδο του μποξ και είχε ως αποτέλεσμα να ακολουθήσουν «επιθέσεις τραμπουκισμού» προς τους ψηφοφόρους του ΣΚ από σωματοφύλακες κυρίως των υπουργών της κυβέρνησης του Έντι Ράμα.
Αφορμή για τα επεισόδια αυτά είναι η ερώτηση-παράπονο των Αλβανών πολιτών ο οποίοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα οι πολίτες παραπονέθηκαν και μετάφεραν την αγανάκτησή τους στους υποψήφιους λέγοντας τους ότι έρχεστε και μας ζητάτε την ψήφο μας αλλά ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα δεν έχει πατήσει ποτέ το πόδι του στην Ελλάδα για να υπογράψει διακρατικές συμφωνίες (όπως στο θέμα συνταξιοδότησης) για να διευκολυνθεί η ζωή μας στην Ελλάδα από άποψης γραφειοκρατίας και επιβίωσης. Επίσης ούτε έχει συναντήσει κανένα εκπρόσωπο της αλβανικής κοινότητας στην Ελλάδα.
Το μόνο που κάνει ο Ράμα είναι να μας μιλάει από μακριά για αλλαγή συνόρων.
Κάπου εκεί άναψαν τα αίματα, με τους σωματοφύλακες των υπουργών να αναλαμβάνουν δράση με «τραμπουκικές επιθέσεις» και ύβρεις προσπάθησαν να διώξουν από την αίθουσα ψηφοφόρους οι οποίοι έκαναν ερωτήσεις μην αρεστές στους υποψήφιους βουλευτές.
Μαρτυρίες κάνουν λόγο πως υπουργός αποχώρησε σε μισολιπόθυμη κατάσταση.
Μάλλον δεν κατάλαβαν οι υποψήφιοι ότι πραγματοποιούσαν εκδήλωση σε μια Δημοκρατική χώρα όπως είναι η Ελλάδα.
Μήπως άραγε νόμιζαν ότι βρίσκονται στην χώρα τους και μπορούν να κάνουν ότι θέλουν;
Όλα τα παραπάνω έρχονται σε συνάρτηση με τις πρόσφατες δηλώσεις του εκλεγμένου Αλβανού Πρόεδρου, Ιλίρ Μέτα ο οποίος εξέφρασε τη θέλησή του για στενότερες σχέσεις με την Ελλάδα και κατηγόρησε τον Έντι Ράμα ότι αυτός ευθύνεται που έχουν δυσκολέψει πάρα πολύ τις ελληνοαλβανικές σχέσεις και πόσο μάλλον την ζωή των Αλβανών που ζουν στην Ελλάδα.
Τέλος αν κρίνουμε από τα παραπάνω γεγονότα επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά το κύμα τρομοκρατίας, μεθοδεύσεων και πιέσεων εις βάρος των Ελλήνων Μειονοτικών απ’ το Σοσιαλιστικό Κόμμα του ανθέλληνα Έντι Ράμα, προσπαθώντας να αποσπάσει ψήφους, καταλήγει το Himara.gr.