10.6.17

Μπόμπολας: Πηγαίνετε στις τράπεζες να πληρωθείτε!..


Συνεχίζουν την απεργία οι απλήρωτοι του Πήγασου...

Ενταση επικράτησε στη χθεσινή συνέλευση των εργαζομένων στα Μέσα του Φώτη Μπόμπολα (Εθνος, Ημερησία, Goal news, σάιτ κλπ). Οι...


απλήρωτοι (επί πεντάμηνο) εργαζόμενοι στην συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του ΕΔΟΕΑΠ, αποφάσισαν τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων που έχουν ξεκινήσει από την προηγούμενη Πέμπτη.
Μετά από αντεγκλήσεις και έντονους διαλόγους  τέθηκαν σε ψηφοφορία δύο πρότασεις: η μία για συνέχιση της απεργίας και η άλλη που ήθελε αναστολή των κινητοποίησεων με το επιχείρημα να μην απαξιωθούν οι τίτλοι του Πήγασου - κάτι αντίστοιχο δηλαδή με αυτό που έγινε στον ΔΟΛ.
Η συντριπτική πλειοψηφία τάχθηκε υπέρ της απεργίας μετά και την συνάντηση με τον εκδότη.. Φώτη Μπόμπολα από την οποία δεν προέκυψε κάποιο νεότερο στοιχείο που να απαντά στα ερωτήματα των εργαζομένων για την αποπληρωμή των δεδουλευμένων και την πορεία του Ομίλου. Μάλιστα όπως γράφει ο harddog  η θέση της εργοδοσίας όπως διατυπώθηκε στη συνέλευση ήταν «πηγαίνετε στις τράπεζες», γιατί όπως είπαν από την πλευρά του Μπόμπολα λεφτά δεν υπάρχουν...
Οι εργαζόμενοι στη συνέλευσή του αποφάσισαν τηνσύσταση εργασιακής επιτροπής προκειμένου να πραγματοποιήσει συναντήσεις με τους εκπροσώπους των τραπεζών και τους αρμόδιους φορείς.
Η επόμενη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη όπου θα επανεξεταστούν τα δεδομένα που θα έχουν προκύψει...

zoornalistas.blogspot.gr