2.6.17

ΜΗΠΩΣ ειναι ο ΓΑΠ της απο εδω μεριας...ΕΣΥ λεγεσαι ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ δεν ειναι δυνατον να κανεις δηλωση για ανθρωπους που λεηλατησαν ΔΗΜΟΣΙΟ χρημα!!

ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ τετοια στελεχη?ΠΟΤΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ δεν το εκανε αυτο!!!ΔΕΝ εχεις τα στοιχεια ΚΩΣΤΑΚΗ .....για αυτην την υποθεση!!και το ονομα που κουβαλας ειναι βαρυ,τιμημενο και ακεραιο.....Ο ΓΑΠ ελεγε τετοιες
παπαριες..και στο κατω-κατω ας απολογηθει ο αρχηγος του
κομματος που...
τον εκανε Γ.ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Δεν μπορεί ακόμη να το πιστέψει ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής ότι έχουν ασκηθεί διώξεις σε 12 υπαλλήλους (εκ των οποίων ένας ήδη προφυλακισθείς) για την υπόθεση της ΣΤΑ.ΣΥ., ανάμεσά τους και ο νυν γενικός διευθυντής του κόμματός του, Νικόλαος Παπαθανάσης.
Μετά τις σχετικές επερωτήσεις αμφισβήτησης των πορισμάτων της Γενικής Επιθεωρήτριας, σειρά είχε η χθεσινή ανακοίνωση – μνημείο άρνησης της πραγματικότητας, που εξέδωσε, με αφορμή δηλώσεις του Χρ. Σπίρτζη για τις πολιτικές ευθύνες της Ν.Δ. στο κύκλωμα με τα εισιτήρια, στην οποία… εμμονικά δηλώνει «ότι για την υπόθεση της ΣΤΑ.ΣΥ. δεν έχει ασκηθεί προς το παρόν καμία απολύτως ποινική δίωξη»!
Μάλιστα, στη συνέχεια «κουνάει το δάχτυλο» προς τον υπουργό Μεταφορών πως «ακόμη κι αν κάτι τέτοιο συμβεί στο μέλλον, ο κ. Σπίρτζης θα πρέπει να σέβεται το θεσμικό του ρόλο και να μην τις προαναγγέλλει», κάνοντας ακόμη νουθεσίες για το «τεκμήριο της αθωότητας» (κλείνοντας και λίγο το «ματάκι» στον Παπαθανάση), το οποίο «αναγνωρίζεται σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο» κι άλλα τέτοια ωραία…
Καταπώς φαίνεται, στο πρόσωπο του τομεάρχη Μεταφορών επιβεβαιώνεται πως αν η πραγματικότητα διαφωνεί με τον Κώστα Καραμανλή, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα.
http://www.altsantiri.gr/