26 Ιουν 2017

Ο αδαης και λιγος διοικητης του ΝΙΜΤΣ...Τι φοβαται ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ και δεν τον στελνει σπιτι του..ΠΟΛΛΑ προβληματα δημιουργησε...

Την Τετάρτη τον έκραξαν οι εργαζόμενοι του ΝΙΜΤΣ και σήμερα ο Διοικητής  τους  έχει καλέσει σε «διοικητική συγκέντρωση» .
Στα 75 έτη λειτουργίας του νοσοκομείου είναι η πρώτη φορά που ξεσηκώθηκαν τόσο πολύ οι εργαζόμενοι ενάντια στα σχέδια της αυταρχικής διοίκησης.
Τι κι αν ήρθαν τα τηλεοπτικά κανάλια έξω από την αίθουσα συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου. Η υπόθεση με το ΝΟΟR -1 επισκίασε την διοικητική αυθαιρεσία στο ΝΙΜΤΣ.
Αν και αποδείχθηκε το κρυφό του σχέδιο στρατιωτικοποίησης  του ΝΙΜΤΣ παρουσία του Β Υπαρχηγού και των υπολοίπων μελών του Δ.Σ. αυτός το βιολί του.

Θα τάξει λαγούς  με πετραχήλια, θα δώσει παρουσία του υπόλοιπου προσωπικού συγχαρητήρια στις προστατευόμενές του και θα συνεχίσει κατόπιν μαζί τους  , στην υγειά της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας που κωφεύει , στο αυθαίρετο κυλικείο του νοσοκομείου,  που χτίστηκε πάνω από τους αεραγωγούς των ασανσέρ.